VERHUURD

Zwolle Centrum-Binnenstad, Van Nagellstraat 2

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Huur voor slechts €95,- per maand een werkplek in dit goed bereikbare kantoorpand te Zwolle

In deze representatieve kantoorvilla aan de Van Nagellstraat in Zwolle huurt u kantoorruimte. Een prachtige locatie, vlakbij NS-station Zwolle en het centrum van de stad. Bovendien heeft u vanuit het kantoor een fraai uitzicht op de stadsgracht. Een groot pluspunt van dit kantoorgebouw: het dakterras met luxe loungeset!

Luxe werkplek beschikbaar in deze kantoorvilla in Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een werkplek in Zwolle, dan voldoet deze kantoorruimte hoogstwaarschijnlijk aan uw wensen. U beschikt namelijk over een 24 inch monitor, een goed bureau en dito bureaustoel. Daarnaast is er een snelle internetverbinding en is de koffie gratis. Ook het gebruik maken van printfaciliteiten, vaste telefonie en een eigen postadres behoren tot het pakket. Ook is het mogelijk om gasten te ontvangen op kantoor.

Let op: de huurprijs bedraagt slechts €95,- per maand in Zwolle

Door al die luxe verwacht u ongetwijfeld een hoge huurprijs, maar dat is in Zwolle niet het geval. In dit kantoor huurt u al een werkplek voor slechts €95,- per maand. Het is overigens ook mogelijk om één of enkele dagen per week een werkplek te huren. Kortom, u kunt hier flexibel een kantoorruimte huren. Toch is een langere huurtermijn doorgaans financieel aantrekkelijker.

Vergaderruimte, loungeruimte en dakterras aanwezig in dit kantoor

Naast de kantoorruimten is er ook vergaderruimte aanwezig in dit kantoorgebouw in Zwolle. Deze ruimte biedt plaats tot 8 personen. Er zijn ook voorzieningen aanwezig om in deze ruimte presentaties te geven. Daarnaast is er een loungeruimte, waar u kunt ontspannen tussen de werkzaamheden door. Het grote dakterras met een luxe loungeset is populair onder de huidige huurders. Het is ook een prettige plek om te lunchen!

Plan gratis een rondleiding in door deze kantoorvilla in Zwolle!

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren in dit kantoor? Of zijn er bij u nog twijfels tussen het kantorenaanbod in de hoofdstad van Overijssel? Hoe de situatie ook is, het is verstandig om een kijkje te nemen op deze locatie. Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in!

1 beoordelingen Van Nagellstraat

Een erg mooi pand met een goede uitstraling.

95 euro voor een werkplek is zeker niet duur voor zo'n pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!