Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Van Nagellstraat 2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Nagellstraat 2 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur voor slechts €95,- per maand een werkplek in dit goed bereikbare kantoorpand te Zwolle

In deze representatieve kantoorvilla aan de Van Nagellstraat in Zwolle huurt u kantoorruimte. Een prachtige locatie, vlakbij NS-station Zwolle en het centrum van de stad. Bovendien heeft u vanuit het kantoor een fraai uitzicht op de stadsgracht. Een groot pluspunt van dit kantoorgebouw: het dakterras met luxe loungeset!

Luxe werkplek beschikbaar in deze kantoorvilla in Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een werkplek in Zwolle, dan voldoet deze kantoorruimte hoogstwaarschijnlijk aan uw wensen. U beschikt namelijk over een 24 inch monitor, een goed bureau en dito bureaustoel. Daarnaast is er een snelle internetverbinding en is de koffie gratis. Ook het gebruik maken van printfaciliteiten, vaste telefonie en een eigen postadres behoren tot het pakket. Ook is het mogelijk om gasten te ontvangen op kantoor.

Let op: de huurprijs bedraagt slechts €95,- per maand in Zwolle

Door al die luxe verwacht u ongetwijfeld een hoge huurprijs, maar dat is in Zwolle niet het geval. In dit kantoor huurt u al een werkplek voor slechts €95,- per maand. Het is overigens ook mogelijk om één of enkele dagen per week een werkplek te huren. Kortom, u kunt hier flexibel een kantoorruimte huren. Toch is een langere huurtermijn doorgaans financieel aantrekkelijker. 

Vergaderruimte, loungeruimte en dakterras aanwezig in dit kantoor

Naast de kantoorruimten is er ook vergaderruimte aanwezig in dit kantoorgebouw in Zwolle. Deze ruimte biedt plaats tot 8 personen. Er zijn ook voorzieningen aanwezig om in deze ruimte presentaties te geven. Daarnaast is er een loungeruimte, waar u kunt ontspannen tussen de werkzaamheden door. Het grote dakterras met een luxe loungeset is populair onder de huidige huurders. Het is ook een prettige plek om te lunchen!

Plan gratis een rondleiding in door deze kantoorvilla in Zwolle!

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren in dit kantoor? Of zijn er bij u nog twijfels tussen het kantorenaanbod in de hoofdstad van Overijssel? Hoe de situatie ook is, het is verstandig om een kijkje te nemen op deze locatie. Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Een erg mooi pand met een goede uitstraling.

95 euro voor een werkplek is zeker niet duur voor zo'n pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Nagellstraat 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen