Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Rodetorenplein 15

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rodetorenplein 15 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Rodetorenplein (binnenstad)

Dit kantoorpand aan het markante Rodetorenplein in Zwolle is een rijksmonument in het stadscentrum van Zwolle. Dit monumentale kantoorpand is gebouwd in 1899 en heeft een gebruiksoppervlakte van 221 m2. Bij de renovaties van het kantoorpand is rekening gehouden met de mooie karakteristieke details die door het gehele kantoorpand te vinden zijn. 

Huurprijzen, kantoor Rodetorenplein, Zwolle

Dit kantoorpand bestaat uit 4 delen. Binnenkort komt er een kantoorruimte beschikbaar van 67 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1430,- inclusief servicekosten. Andere bedrijven die hier reeds een kantoorruimte huren zijn bijvoorbeeld een grafisch ontwerper, architecten bureau en software bureau. 

Rodetorenplein: uitzicht op de binnenstad en grachten

Een fijne bijkomstigheid bij het huren van een kantoorruimte aan het Rodetorenplein in Zwolle is de parkeerruimte. Deze is voldoende aanwezig bij dit monumentale kantoorpand. Naast parkeerplaatsen zijn er verschillende andere extra’s, zoals verschillende toiletgroepen, een gezamenlijke pantry en een intercomsysteem. Vanuit je toekomstige kantoorruimte heb je prachtig uitzicht op de grachten en de binnenstad van Zwolle. Zo vind je binnen 500 meter lopen een Grieks restaurant, SNS bank en Jumbo. 

Locatie en bereikbaarheid, Rodetorenplein, Zwolle

Reis je met eigen vervoer naar je nieuwe kantoorruimte? Dit kantoorpand is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de snelweg A28. Recht tegenover het kantoorpand is een bushalte te vinden. Met de lijnbus ben je binnen 5 minuten op NS-Station Zwolle. Doordat het kantoorpand in de binnenstad van Zwolle ligt kan je veel faciliteiten op loopafstand vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Rodetorenplein?

Ben jij ook zo gecharmeerd van dit kantoorpand aan het Rodetorenplein in Zwolle? Of ben je er nog niet uit wat je nieuwe werklocatie moet worden? Dat is het verstandig om een gratis rondleiding in te plannen bij ons! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rodetorenplein 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen