VERHUURD
Super deal

Zwolle Centrum-Binnenstad, Rodetorenplein 15

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Kantoorruimte huren aan het Rodetorenplein (binnenstad)

Dit kantoorpand aan het markante Rodetorenplein in Zwolle is een rijksmonument in het stadscentrum van Zwolle. Dit monumentale kantoorpand is gebouwd in 1899 en heeft een gebruiksoppervlakte van 221 m2. Bij de renovaties van het kantoorpand is rekening gehouden met de mooie karakteristieke details die door het gehele kantoorpand te vinden zijn.

Huurprijzen, kantoor Rodetorenplein, Zwolle

Dit kantoorpand bestaat uit 4 delen. Binnenkort komt er een kantoorruimte beschikbaar van 67 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1430,- inclusief servicekosten. Andere bedrijven die hier reeds een kantoorruimte huren zijn bijvoorbeeld een grafisch ontwerper, architecten bureau en software bureau.

Rodetorenplein: uitzicht op de binnenstad en grachten

Een fijne bijkomstigheid bij het huren van een kantoorruimte aan het Rodetorenplein in Zwolle is de parkeerruimte. Deze is voldoende aanwezig bij dit monumentale kantoorpand. Naast parkeerplaatsen zijn er verschillende andere extra’s, zoals verschillende toiletgroepen, een gezamenlijke pantry en een intercomsysteem. Vanuit je toekomstige kantoorruimte heb je prachtig uitzicht op de grachten en de binnenstad van Zwolle. Zo vind je binnen 500 meter lopen een Grieks restaurant, SNS bank en Jumbo.

Locatie en bereikbaarheid, Rodetorenplein, Zwolle

Reis je met eigen vervoer naar je nieuwe kantoorruimte? Dit kantoorpand is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de snelweg A28. Recht tegenover het kantoorpand is een bushalte te vinden. Met de lijnbus ben je binnen 5 minuten op NS-Station Zwolle. Doordat het kantoorpand in de binnenstad van Zwolle ligt kan je veel faciliteiten op loopafstand vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Rodetorenplein?

Ben jij ook zo gecharmeerd van dit kantoorpand aan het Rodetorenplein in Zwolle? Of ben je er nog niet uit wat je nieuwe werklocatie moet worden? Dat is het verstandig om een gratis rondleiding in te plannen bij ons!

Binnenkort kantoorruimte te huur in centrum Zwolle Rodetorenplein 15 Zwolle Centrum-Binnenstad Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!