Zwolle Centrum-Binnenstad, Meeuwenlaan 4-6

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren in Zwolle op de Kamperpoort, tegen het centrum aan en dichtbij de A28

In dit kantoorgebouw huurt u voor uw bedrijf een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2. Op bedrijventerrein de Kamperpoort aan de Meeuwenlaan staat dit kantoorgebouw, waarin vooral groeiende bedrijven gevestigd zijn. Voor uw bedrijf is dit de ideale locatie, omdat het tegen het centrum van Zwolle aan ligt en de A28 praktisch naast het kantoorgebouw ligt. Het treinstation van Zwolle is tevens uitstekend bereikbaar.

Met gemak huurt u hier een kantoorruimte met groot oppervlak

In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2 tot 1400 m2. Uw bedrijf zal zich tussen de vele groeiende bedrijven vestigen en u sluit zich aan bij deze community. SKEPP vindt voor u graag de ideale ruimte, zodat u zich in de tussentijd gewoon kan blijven richten op de bedrijfsvoering. U kunt uw wensen communiceren aan onze vastgoedconsultants en zij zullen vervolgens voor u aan de slag gaan. In dit kantoorgebouw huurt voor de prijs van €120,- per vierkante meter per jaar.

Goed gefaciliteerd huren doet u hier

Huren op de Kamperpoort betekent huren wat uw bedrijf nodig heeft! De professionele, gedeelde receptie zorgt dat uw bezoek gastvrij wordt ontvangen, terwijl u in de koffiecorner de koffie klaarzet. Met de optionele printservice zorgt u dat uw documenten geprint zijn en vervolgens organiseert u een meeting in de aanwezige vergaderruimte. De openbare ruimten worden voor u schoongemaakt en ook minder valide mensen kunnen uw kantoorruimte bereiken.

Bekijk uw toekomstige kantoorruimte door middel van een rondleiding

SKEPP helpt u en uw bedrijf graag gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding. U kunt dan, op een moment dat het u uitkomt, rondkijken op de toekomstige locatie van uw bedrijf. U mag te allen tijde telefonisch contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Uiteraard is het ook mogelijk om SKEPP een e-mail te sturen.

Kantoorruimte te huur aan de Meeuwenlaan in Zwolle Meeuwenlaan 4-6 Zwolle Centrum-Binnenstad Toplocatie!

1 beoordelingen Meeuwenlaan

Ruim en overzichtelijk zijn mijn ervaringen bij dit kantoorpand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!