Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Meeuwenlaan 4-6

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meeuwenlaan 4-6 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1400 m2
  Huurprijs: € 21.274 € 18.083 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in Zwolle op de Kamperpoort, tegen het centrum aan en dichtbij de A28

In dit kantoorgebouw huurt u voor uw bedrijf een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2. Op bedrijventerrein de Kamperpoort aan de Meeuwenlaan staat dit kantoorgebouw, waarin vooral groeiende bedrijven gevestigd zijn. Voor uw bedrijf is dit de ideale locatie, omdat het tegen het centrum van Zwolle aan ligt en de A28 praktisch naast het kantoorgebouw ligt. Het treinstation van Zwolle is tevens uitstekend bereikbaar.

Met gemak huurt u hier een kantoorruimte met groot oppervlak

In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2 tot 1400 m2. Uw bedrijf zal zich tussen de vele groeiende bedrijven vestigen en u sluit zich aan bij deze community. SKEPP vindt voor u graag de ideale ruimte, zodat u zich in de tussentijd gewoon kan blijven richten op de bedrijfsvoering. U kunt uw wensen communiceren aan onze vastgoedconsultants en zij zullen vervolgens voor u aan de slag gaan. In dit kantoorgebouw huurt voor de prijs van €120,- per vierkante meter per jaar.

Goed gefaciliteerd huren doet u hier

Huren op de Kamperpoort betekent huren wat uw bedrijf nodig heeft! De professionele, gedeelde receptie zorgt dat uw bezoek gastvrij wordt ontvangen, terwijl u in de koffiecorner de koffie klaarzet. Met de optionele printservice zorgt u dat uw documenten geprint zijn en vervolgens organiseert u een meeting in de aanwezige vergaderruimte. De openbare ruimten worden voor u schoongemaakt en ook minder valide mensen kunnen uw kantoorruimte bereiken.

Bekijk uw toekomstige kantoorruimte door middel van een rondleiding

SKEPP helpt u en uw bedrijf graag gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding. U kunt dan, op een moment dat het u uitkomt, rondkijken op de toekomstige locatie van uw bedrijf. U mag te allen tijde telefonisch contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Uiteraard is het ook mogelijk om SKEPP een e-mail te sturen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Ruim en overzichtelijk zijn mijn ervaringen bij dit kantoorpand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meeuwenlaan 4-6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen