Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Jufferenwal 30

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jufferenwal 30 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jufferenwal in Zwolle (Centrum)

Wanneer je wilt huren aan de Jufferenwal in Zwolle, huur je een kantoorruimte op flexibele wijze. Om precies te zijn staat dit kantoorpand in de buurt Binnenstad-Zuid. Het kantoorpand kent een totale gebruiksoppervlakte van 2119 m2 en is gebouwd in 2003. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan HR bedrijven, coachingbedrijven en internetbedrijven.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand een kantoorruimte met 1 tot 4 werkplekken. Per werkplek betaal je een maandelijkse huurprijs van €313,-. Zo huur je al een kantoorruimte met 2 werkplekken voor maar €626,- per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe goedkoper de huurprijs. Huren tegen flexibele huurvoorwaarden is zeker een optie binnen dit kantoorpand.

24/7 toegang, parkeerruimte en vergaderruimte 

In dit kantoorpand aan de Jufferenwal in Zwolle maak je gebruik van alle standaard voorzieningen en faciliteiten. Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, ideaal als je een keer langer door wilt werken of in het weekend nog wat zaken wil afronden. Ook beschikt het kantoorgebouw over een vergaderruimte, deze ruimte is zeer geschikt voor het houden van presentaties. Bovendien maak je gebruik van een snelle WiFi-verbinding en is er voldoende parkeergelegenheid. Wat ook zeker handig is, zijn de 2 elektrische fietsen. Deze kun je lenen om bijvoorbeeld snel een brief op de post te doen of het centrum in te fietsen. In het pand is ook een brasserie aanwezig war je kan lunchen en eventueel een buffet/catering kan aanvragen.

Locatie en bereikbaarheid

Deze centrumlocatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Treinstation Zwolle ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten en bushalte Rodetorenplein bereik je in slechts 1 minuut. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A28 en de A50 in een mum van tijd op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich in een erg gezellige buurt! Vele restaurants en cafés als Café de Pul en Bistro De Zoete Inval bevinden zich op loopafstand van het kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jufferenwal in Zwolle?

Zie jij jezelf al werken op deze leuke locatie aan de Jufferenwal in Zwolle? Kom gezellig een keertje langs om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jouw onderneming tussen zit. Plan hiervoor een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

De binnenstad van Zwolle trok ons erg aan om hier ons bedrijfje te vestigen.

Na lang zoeken en de goede hulp van Skepp hebben wij ons plekje gevonden in dit kantoorpand aan de Jufferenwal! En wat zitten we hier op onze plek! De locatie, onderlinge sfeer en aanwezige faciliteiten zorgen er voor dat wij hier nog lang niet weg willen!

I

Ik ben zelf slecht te been en vind het daarom erg prettig om gebruik te kunnen maken van de aanwezige lift, dat zie je niet overal.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jufferenwal 30

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen