Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Eekwal 2

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eekwal 2 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eekwal in Zwolle

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan de Eekwal in Zwolle? Neem dan een kijkje bij deze prachtige kantoorkamer. Het betreft een kantoorruimte van 33m2 en heeft een eigen ingang. De ideale plek voor een bloeiende startup. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De kantoorkamer heeft een oppervlakte van 33m2 en deze huur je al voor maar €575,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Jij kunt er zelf voor kiezen of je de kantoorunit volledig ingericht wilt huren of dat jij de inrichting zelf wilt verzorgen. Wellicht biedt onze Office Planner tool hierbij uitkomst. Met deze tool kun jij jouw kantoor virtueel inrichten met een aanbod hoogwaardig meubilair. Vervolgens heb je de keuze of je het meubilair wilt huren, huur kopen of kopen.

24/7 toegankelijk, een nette pantry en goede werkomstandigheden

Bij het huren van deze kantoorruimte aan de Eekwal in Zwolle heb jij 24/7 toegang tot je werkplek. Jouw nieuwe werkplek heeft een eigen ingang en is hierdoor te allen tijde toegankelijk. Dat is wel zo prettig in het geval jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren een keer passeren. Het pand beschikt over een nette pantry die uiterst geschikt is voor het klaarmaken van een lekkere maaltijd. Ook krijg je toegang tot de vergaderruimte die uitkomst kan bieden bij het organiseren van een vergadering of presentatie. Op jouw kantoorkamer beschik je altijd over een aangename temperatuur door de aansluiting op het centrale verwarmingssysteem. Tijdens jouw werkdag geniet je van veel daglicht door de beglazing waarvan de kantoorunit is voorzien. Kortom deze locatie biedt een representatieve kantoorruimte met fijne werkomstandigheden.

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorruimte is gevestigd aan de rand van het centrum van Zwolle. Vanuit deze locatie wandel je binnen enkele minuten het gezellige centrum van Zwolle binnen. Hier is een ruim aanbod horecagelegenheden waar jij jezelf kunt voorzien van een heerlijke lunch of een zakelijke afspraak kunt plannen. Ook voor een snelle boodschap zit je op deze locatie geschikt. In de omgeving zijn allerlei bedrijven en winkels gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar door middel van de A28. De op- en afritten van de A28 bevinden zich op enkele minuten rijden afstand. Ook het openbaar vervoer biedt een goede uitkomst. Het Centraal Station Zwolle is zowel met de fiets als te voet snel te bereiken. En met een bushalte om de hoek kun je ook vanuit hier diverse belangrijke steden/plekken in de omgeving snel bereiken.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Eekwal in Zwolle?

Ben jij enthousiast geworden om deze kantoorruimte aan de Eekwal in Zwolle te gaan huren? Wacht dan niet langer en plan samen met onze vastgoedconsultants een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek binnenkort met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eekwal 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen