Kantoorruimte huren Zwolle Centrum-Binnenstad, Burgemeester van Roijensingel 2

Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester van Roijensingel 2 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 31 m2
  Huurprijs: € 505 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 635 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle

Dit prachtige kantoorpand aan de Burgemeester van Roijnsingel biedt jou de gelegenheid om een geschikte kantoorruimte te gaan huren. In het nieuwbouw gedeelte van deze mooie kantoorvilla is de gehele begane grond beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimtes kunnen turn key worden opgeleverd waardoor jij direct aan de slag kunt! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij graag een rondleiding op deze prachtige locatie? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder!

Kantoorruimte huren

Op de begane grond zijn diverse ruimtes beschikbaar. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 19m2 en deze huur je al voor maar €385,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dat is geen enkel probleem de oppervlakte variëren tot maar liefst 38m2. Voor de grootste kantoorruimte van 38m2 betaal je slechts €785,- per maand. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere ruimtes te combineren of om de vleugel in zijn geheel te huren.

Een nette pantry, representatieve vergaderruimtes en een prettige werkomgeving

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Burgemeester van Roijensingel krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. De kantoorruimtes zijn in 2017 volledig gerenoveerd en daarbij voorzien van een representatief en modern afwerkingsniveau. Zo is er een nieuw systeem geplaatst om het klimaat in het pand te beheersen en zijn de ruimtes voorzien van LED verlichting. Voor het klaarmaken van jouw maaltijd of het halen van een kop koffie of thee kun je gebruikt maken van de gedeelde pantry. In het pand zijn een aantal representatieve vergaderruimtes die uitkomst kunnen bieden bij het organiseren van een bijeenkomst groot of klein. Kortom op deze locatie worden veel van jouw wensen vervult.

Locatie en bereikbaarheid

Vanuit jouw nieuwe werkplek heb je een prachtig uitzicht op de stadsgracht. De burgemeester van Roijensingel betreft een stadssingel langs de gracht met meerdere representatieve kantoorvilla’s. Door zijn ligging aan de rand van de stad zijn alle voorzieningen uit de stad binnen handbereik. Het Zwolle Centraal station bevindt zich binnen 5 minuten lopen en de bushalte voor de deur geeft een prima verbinding met diverse hotspots in de omgeving. Ook de auto kan een prima uitkomst bieden de op- afritten van de A28 zijn snel en gemakkelijk te bereiken waardoor jij een goede verbinding hebt met diverse andere steden.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Burgemeester van Roijensingel in het gezellige Zwolle? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester van Roijensingel 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen