Kantoorruimte huren Zaandam, Westzijde 412

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westzijde 412 in Zaandam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zaandam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in Zaandam met uitzicht op de Zaan!

Kantoorruimte gezocht in Zaandam? Dat komt goed uit want SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Zaandam. Het kantoorpand is gelegen aan de Westzijde, met aan de achterkant een riant uitzicht op de Zaan. 

Een kantoorkamer huren in Zaandam

Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand al een kantoorkamer van 17 m2 is te huur voor slechts €240,- per maand! Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. De totale vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 800 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel is er echter geen beschikbaarheid. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij. 

De snelwegen A7 en A8 zijn goed bereikbaar!

De ligging van het kantoorpand is perfect wat bereikbaarheid betreft. De A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn in de nabijheid gelegen. Uw auto kunt u parkeren vlakbij de kantoorruimten. Treinstation Koog Bloemwijk (Zaandam) is snel te bereiken.

Zaandam, ervaar het werken in deze stad zelf

Huren op een goed te bereiken locatie, wel zo prettig toch? Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Zaandam, plan dan nu uw eigen vrijblijvende rondleiding in bij SKEPP! Zonder aanvullende makelaarskosten!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westzijde 412

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen