VERHUURD

Zaandam, Westzijde 412

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zaandam!

Kantoorruimte beschikbaar in Zaandam met uitzicht op de Zaan!

Kantoorruimte gezocht in Zaandam? Dat komt goed uit want SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Zaandam. Het kantoorpand is gelegen aan de Westzijde, met aan de achterkant een riant uitzicht op de Zaan.

Een kantoorkamer huren in Zaandam

Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand al een kantoorkamer van 17 m2 is te huur voor slechts €240,- per maand! Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. De totale vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 800 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel is er echter geen beschikbaarheid. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij.

De snelwegen A7 en A8 zijn goed bereikbaar!

De ligging van het kantoorpand is perfect wat bereikbaarheid betreft. De A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn in de nabijheid gelegen. Uw auto kunt u parkeren vlakbij de kantoorruimten. Treinstation Koog Bloemwijk (Zaandam) is snel te bereiken.

Zaandam, ervaar het werken in deze stad zelf

Huren op een goed te bereiken locatie, wel zo prettig toch? Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Zaandam, plan dan nu uw eigen vrijblijvende rondleiding in bij SKEPP! Zonder aanvullende makelaarskosten!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!