Zaandam, Oostzijde 302

  • Internet

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 300 p.m.

Kantoorruimte huren aan Oostzijde (Boerejonkerbuurt)

Dit kantoorpand is gelegen aan de Oostzijde in Zaandam. Het pand is gebouwd in 1950 en heeft een perceeloppervlakte van 3565 m2. Er zijn momenteel ongeveer 40 ondernemers gehuisvest, waaronder een videoproductie bedrijf, boekhouder en uitvoerend kunstenaar.

Huurprijzen, kantoor Oostzijde, Zaandam

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen ruimten van 40 m2, 60 m2 en 100 m2. De huurprijzen zijn inclusief €130,- servicekosten . Huren is mogelijk tegen flexibele huurvoorwaarden, in overleg is veel mogelijk. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes en de huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Oostzijde: 24/7 toegang voor huurders

Dit kantoorpand heeft beschikking over internet en de kantoorruimte is altijd 24/7 toegankelijk voor huurders. Daarnaast is er een pantry aanwezig, een fijne plek om ’s middags je lunch te bereiden. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pand, zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

Locatie en bereikbaarheid, Oostzijde, Zaandam

Dit kantoorgebouw aan de Oostzijde in Zaandam heeft verschillende horecagelegenheden binnen een straal van 1 kilometer, denk hierbij aan leuke restaurantjes en cafeetjes. Wil je na werktijd nog even de dagelijkse boodschappen in huis halen? Ook dat is geen probleem. De DekaMarkt bevindt zich namelijk op 200 meter afstand van jouw kantoorruimte. Tot slot is het treinstation ongeveer 8 minuten lopen en binnen 5 minuten rijd je op de A8.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oostzijde?

Wil jij net als vele anderen ook een kantoorruimte huren aan de Oostzijde in Zaandam? Maak snel een afspraak om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!