Kantoorruimte huren Zaandam, Oostzijde 302

Voorzieningen
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oostzijde 302 in Zaandam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zaandam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Oostzijde (Boerejonkerbuurt)

Dit kantoorpand is gelegen aan de Oostzijde in Zaandam. Het pand is gebouwd in 1950 en heeft een perceeloppervlakte van 3565 m2. Er zijn momenteel ongeveer 40 ondernemers gehuisvest, waaronder een videoproductie bedrijf, boekhouder en uitvoerend kunstenaar.  

Huurprijzen, kantoor Oostzijde, Zaandam

Momenteel zijn er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen ruimten van 40 m2, 60 m2 en 100 m2. De getoonde huurprijzen zijn exclusief €130,- servicekosten . Huren is mogelijk tegen flexibele huurvoorwaarden, in overleg is veel mogelijk. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes en de huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Oostzijde: 24/7 toegang voor huurders

Dit kantoorpand heeft beschikking over internet en de kantoorruimte is altijd 24/7 toegankelijk voor huurders. Daarnaast is er een pantry aanwezig, een fijne plek om ’s middags je lunch te bereiden. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pand, zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. 

Locatie en bereikbaarheid, Oostzijde, Zaandam

Dit kantoorgebouw aan de Oostzijde in Zaandam heeft verschillende horecagelegenheden binnen een straal van 1 kilometer, denk hierbij aan leuke restaurantjes en cafeetjes. Wil je na werktijd nog even de dagelijkse boodschappen in huis halen? Ook dat is geen probleem. De DekaMarkt bevindt zich namelijk op 200 meter afstand van jouw kantoorruimte. Tot slot is het treinstation ongeveer 8 minuten lopen en binnen 5 minuten rijd je op de A8. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oostzijde?

Wil jij net als vele anderen ook een kantoorruimte huren aan de Oostzijde in Zaandam? Maak snel een afspraak om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oostzijde 302

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen