Kantoorruimte huren Zaandam, Nicolaes Maesstraat 2

Voorzieningen
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zaandam, Frans Halsstraat 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Koog aan de Zaan 15 min. lopen (1,2 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (7 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Nicolaes Maesstraat 2

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nicolaes Maesstraat in Zaandam

Wil jij graag een kantoorruimte huren an de Nicolaes Maesstraat in Zaandam? Dan is dit pand helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1952 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3423 m2. In het voormalige schoolgebouw zijn sinds 2011 kantoorruimten gerealiseerd. Kantoorruimte vinden tegen een betaalbare huurprijs in Zaandam? Deze locatie aan de Nicolaes

Huurprijzen

Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. De huurprijs? Huren kun je al op deze locatie voor €150,- per maand! Voor deze prijs beschik je over jouw eigen kantoorkamer van 15 m2! Liever een grotere kantoorkamer huren? Er is op dit moment een kantoorruimte beschikbaar van 70 m2 voor €625,- per maand exclusief servicekosten en een kantoorruimte van 85 m2 voor €775,- per maand exclusief servicekosten. Het kantoorpand heeft een begane grond en een eerste verdieping. Naast de kantoorruimtes is er ook een opslagruimte beschikbaar van 4 m2 voor €40.- per maand.

Pantry, parkeerplaats en 24/7 toegankelijk

Het kantoorpand aan de Nicolaes Maesstraat in Zaandam beschikt niet alleen over kantoorruimten, maar ook over bijvoorbeeld een pantry en parkeerplekken, handig wanneer je met de auto naar je werkplek wil reizen. Buiten dat het gebouw 24/7 toegankelijk is, is het ook mogelijk in overleg gebruik te maken van de snelle internet verbinding.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend, gezien de ligging bij meerdere snelwegen. Onder andere de A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn vlakbij gelegen. Mocht je niet met eigen vervoer naar kantoor willen reizen, maar met het openbaarvervoer, dan is dat zeker een optie. De dichtstbijzijnde bushalte Zaandam, Frans Halsstraat is slechts een afstand van 5 minuten lopen vanaf het kantoorgebouw gezien.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nicolaes Maesstraat in Zaandam?

Zie jij jou zelf al werken in één van deze kantoorruimtes aan de Nicolaes Maesstraat in Zaandam? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend en plannen een rondleiding voor je in om het geheel met eigen ogen te bekijken.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nicolaes Maesstraat 2 in Zaandam

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Goed alternatief voor de dure kantoorruimtes in Amsterdam.

O

Mooi gelegen, met een meertje als uitzicht.

Ideaal als je niet in een drukke stad wilt zitten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nicolaes Maesstraat 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner