Super deal

Nicolaes Maesstraat 2

1506LB Zaandam

4 (2)

Kantoorruimte huren op gunstig gelegen plek in Zaandam!

Kantoorruimte vinden tegen een betaalbare huurprijs in Zaandam? Deze locatie aan de Nicolaes Maesstraat te Zaandam is echt iets voor u! SKEPP biedt hier kantoorruimte te huur aan tegen zeer scherpe huurprijzen. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 10 m2 binnen het kantoorpand. Het pand is sinds 2011 een kantoorpand, hiervoor was het kantoorgebouw een schoolgebouw.

Een eigen kantoorkamer van 33 m2 voor maar €125,-

Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. De huurprijs? Huren doet u op deze locatie al voor €125,- per maand! Voor deze prijs beschikt u over uw eigen kantoorkamer van 33 m2! Liever een kleinere kantoorkamer huren? Naast de ruime van 33 m2 is er nog een kantoorkamer beschikbaar van 18 m2. Het kantoorpand heeft een begane grond en een eerste verdieping. De totale vloeroppervlakte is 2.800 m2.

Dit kantoor in Zaandam is goed te bereiken per auto en fiets

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend, gezien de ligging bij meerdere snelwegen. Onder andere de A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn vlakbij gelegen. Dus bent u op zoek naar een werkplek of kantoorunit of kantoor op maat in Zaandam, maak gebruik van de gratis rondleiding van SKEPP, zonder makelaarskosten!

Moderne kantoorkamers vanaf 18 m2 beschikbaar in Zaandam Nicolaes Maesstraat 2 Zaandam Toplocatie!

2 beoordelingen Nicolaes Maesstraat

Goed alternatief voor de dure kantoorruimtes in Amsterdam.

Mooi gelegen, met een meertje als uitzicht.

Ideaal als je niet in een drukke stad wilt zitten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat