Kantoorruimte huren Zaandam, Provincialeweg 302

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zaandam, Diepenbroekstraat 14 min. lopen (1,1 km)
 • Treinstation Koog aan de Zaan 8 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Provincialeweg 302 in Zaandam

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 55 m2
  Huurprijs: € 600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 695 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Provincialeweg in Zaandam

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in een uniek kantoorgebouw aan de Provincialeweg in Zaandam? Neem dan een kijkje in dit voormalige schoolgebouw, wat prachtig is gelegen. Nog maar een korte tijd wordt het monument gebruikt als business center, in 2017 hebben namelijk de eerste huurders hun intrek genomen. De locatie is prima gelegen om te bereiken met de auto en de services en faciliteiten zijn aanwezig om comfortabel aan je werk te gaan. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte tussen zit? Neem dan snel een kijkje!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Een kantoorruimte heeft een oppervlakte van 55 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €600,-. Huur je liever net een grotere kantoorunit? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 70 m2, te huur voor €695,- per maand. Op deze locatie is het ook mogelijk om verschillende opslagruimten te huren voor lage huurprijzen. De kantoorruimten zijn gekoppeld aan een flexibel huurcontract met een opzeg termijn van 3 maanden. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden!

24/7 toegankelijk  en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Provincialeweg in Zaandam, profiteer je niet alleen van jouw gehuurde kantoorruimte, maar ook van alle bijkomende services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen. Of je ’s avonds nu langer door wilt of in de weekenden de laatste werkzaamheden afgerond wil hebben, het is allemaal mogelijk. Door de 24/7 toegankelijkheid ben jij flexibel! Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel. Voor het kantoorgebouw is een grote parkeerplaats gelegen waar jij makkelijk en snel je auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is (zoals eerder aangegeven) gelegen op een gunstige locatie om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Je huurt jouw werkplek aan de N203 en daarmee heb je een rechtstreekse verbinding met de rijksweg A8. Via de A8 rijd je makkelijk binnen enkele minuten naar de A10 richting Amsterdam. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Provincialeweg in Zaandam?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Provincialeweg in Zaandam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou uitgekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte in Zaandam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Provincialeweg 302

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen