Zaandam, Provincialeweg 302

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Provincialeweg in Zaandam

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in een uniek kantoorgebouw aan de Provincialeweg in Zaandam? Neem dan een kijkje in dit voormalige schoolgebouw, wat prachtig is gelegen. Nog maar een korte tijd wordt het monument gebruikt als business center, in 2017 hebben namelijk de eerste huurders hun intrek genomen. De locatie is prima gelegen om te bereiken met de auto en de services en faciliteiten zijn aanwezig om comfortabel aan je werk te gaan. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte tussen zit? Neem dan snel een kijkje!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Een kantoorruimte heeft een oppervlakte van 55 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €600,-. Huur je liever net een grotere kantoorunit? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 70 m2, te huur voor €695,- per maand. Op deze locatie is het ook mogelijk om verschillende opslagruimten te huren voor lage huurprijzen. De kantoorruimten zijn gekoppeld aan een flexibel huurcontract met een opzeg termijn van 3 maanden. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden!

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Provincialeweg in Zaandam, profiteer je niet alleen van jouw gehuurde kantoorruimte, maar ook van alle bijkomende services en faciliteiten. Zo heb je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen. Of je ’s avonds nu langer door wilt of in de weekenden de laatste werkzaamheden afgerond wil hebben, het is allemaal mogelijk. Door de 24/7 toegankelijkheid ben jij flexibel! Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel. Voor het kantoorgebouw is een grote parkeerplaats gelegen waar jij makkelijk en snel je auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is (zoals eerder aangegeven) gelegen op een gunstige locatie om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Je huurt jouw werkplek aan de N203 en daarmee heb je een rechtstreekse verbinding met de rijksweg A8. Via de A8 rijd je makkelijk binnen enkele minuten naar de A10 richting Amsterdam.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Provincialeweg in Zaandam?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Provincialeweg in Zaandam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou uitgekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte in Zaandam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!