Kantoorruimte huren Zaandam, Pieter Ghijsenlaan 1

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1670 m2
  Huurprijs: € 13.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Pieter Ghijsenlaan in Zaandam

Dit representatieve Business Center aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam biedt jou de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te huren. In dit kantoorpand wordt jij van vele gemakken voorzien. Het kantoorpand heeft momenteel meerdere kantoorkamers beschikbaar. Wellicht zit er een geschikte kantoorruimte voor jou of jouw onderneming tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Op deze locatie zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorkamers variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 25m2 en deze huur je al voor maar €547,- per maand. Behoefte aan meer ruimte? Dan biedt wellicht de kantoorkamer met een oppervlakte van 33m2 uitkomst voor jou. De grootste kantoorruimte in dit Business Center heeft een oppervlakte van 53m2 en kost €889,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent!

Een nette pantry, Vergaderruimte en fijne werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam worden vele wensen vervult. Het Business Center beschikt over diverse hoogwaardige faciliteiten zoals een gezamenlijke pantry. De perfecte plek om je eigen maaltijd klaar te maken om er vervolgens heerlijk van te genieten. Op zoek naar een geschikte ruimte voor het organiseren van een bijeenkomst? Dan kun je gebruik maken van de representatieve vergaderruimte in dit Business Center. Tijdens jouw werkdag geniet je van prettige werkomstandigheden. De aanwezigheid van een aircosysteem en centraal verwarmingssysteem creëren de gewenste temperatuur. Het razendsnelle WiFi netwerk kan jou perfect ondersteunen bij je online werkzaamheden. Kortom jij bent op je nieuwe werkplek van alle gemakken voorzien!

Bereikbaarheid en locatie

Het Business Center bevindt zich op een gewilde plek vlakbij het centrum van Zaandam. Jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar met behulp van de auto. Binnen enkele minuten rijd je de A7 of A8 op. Ook het openbaar vervoer kan jou een goede uitkomst bieden. Het Centraal Station van Zaandam is zowel te voet als op de fiets goed bereikbaar. Direct om de hoek van het Business Center is een bushalte gevestigd die jou toegang geeft naar belangrijke plekken in de omgeving. Wil jij tijdens of na een dag hard werken even lekker ontspannen? Het centrum van Zaandam kent vele winkels en gezellige horecagelegenheden. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam?

Wil jij de trotse huurder worden van een geweldige kantoorruimte aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op jouw nieuwe werkplek!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pieter Ghijsenlaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen