Kantoorruimte huren Venlo, Rudolf Dieselweg 32

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rudolf Dieselweg 32 in Venlo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Venlo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rudolf Dieselweg (Trade-Port)

Aan de Rudolf Dieselweg in Venlo huur je een kantoorruimte op het industrieterrein. Je huurt hier een ruimte in een bedrijfshal die gebouwd is in het jaar 1994 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1699 m2. Deze bedrijfshal ligt centraal op het bedrijventerrein van Venlo.

 

Huurprijzen

 

Binnen deze bedrijfshal zijn er twee ruimtes beschikbaar. De kantoorkamer met een oppervlakte van 20m2 huur je voor €195 per maand. De andere ruimte met een oppervlakte van 39,5 m2 huur je voor €340 in de maand.  Deze ruimten kun je voor onbepaalde tijd huren en heeft een opzegtermijn van 3 maanden. Wil je meer informatie ontvangen over deze ruimte? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte met beveiliging en 24/7 toegang

Deze kantoorruimte aan de Rudolf dieselweg huur je op basis van full-service. Dit houdt in dat diverse services zijn inbegrepen. Zo heb jij bijvoorbeeld 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en kun je gebruik maken van de pantry. Ook heeft deze kantoorruimte super snelle internetverbinding en kun je hier optimaal gebruik van maken. Wat ook een voordeel is, is dat er een grote parkeerplaats aanwezig is.

Locatie en bereikbaarheid

Het is een aantrekkelijke locatie nabij het centrum (circa 1 kilometer) en treinstation van Venlo-Blerick (circa 600 meter ). Ook ben je op een korte afstand van de toe en afritten van de A67, A73, A74, waaruit je een goede aansluiting hebt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rudolf Dieselweg?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren die gevestigd is op het industrieterrein van Venlo? Dan is deze werkplek helemaal wat voor jou. Neem gerust contact met ons op. Wij plannen graag een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rudolf Dieselweg 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen