Super deal

Venlo, Kazernestraat 10

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 395 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 2.815 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kazernestraat in Venlo

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Venlo, maar heb je nog niet de juiste gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Kazernestraat. Het is een representatief kantoorpand wat gebouwd is in 1900, maar een volledige renovatie heeft ondergaan in 2012. Er zijn toen verschillende kantoor- en praktijkruimten gerealiseerd, die jij nu kunt huren. De vele services en faciliteiten en ook de locatie zijn pluspunt om hier een kantoorunit te huren. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 93 m2 op de 2e verdieping voor een maandelijks bedrag van €1750,-. Huur je liever een kantoorruimte op de begane grond? Hier zijn in verschillende vleugels nog totale oppervlakten beschikbaar tussen de 513 m2 en 753 m2. Op de eerste verdieping is ook nog een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 186 m2, te huur voor €3490,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, gemeubileerde kantoorruimten en een gym

Een kantoorruimte huren aan de Kazernestraat in Venlo brengt vele voordelen met zich mee, je mag namelijk ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorkamer, ideaal wanneer je ’s avonds of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast is het ook mogelijk om een gemeubileerde kantoorruimte te huren, ideaal wanneer jij direct aan het werk wilt en geen rekening wil houden met het aanschaffen van meubilair. Ook kun je op deze locatie geen excuus meer vinden om niet te sporten, er is namelijk een gym aanwezig. Voor of na werktijd even lekker zweten? Het is hier allemaal mogelijk!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand gelegen op een gunstige locatie, je bereikt jouw werkplek met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel. Verschillende rijkswegen zoals de A73 en A67 liggen op enkele minuten rijafstand en het treinstation is ook op korte loopafstand te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kazernestraat in Venlo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kazernestraat in Venlo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en de zoektocht naar kantoorruimte in Venlo.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!