Kantoorruimte huren Velp, Florijnweg 13-15

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Velp, Gruttostraat 16 min. lopen (1,3 km)
 • Treinstation Velp 24 min. lopen (2,0 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Florijnweg 13-15

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Florijnweg in Velp

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte in Velp? Dan is dit het pand wat jij zoekt. In dit bedrijfsverzamelgebouw vind je verschillende kantoorruimten. Het pand wat hier staat sinds 2002 heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1081 m2. De kantoorruimten zijn verdeeld over 2 bouwlagen.

Huurprijzen

Je kunt hier een flexibele huurovereenkomst aan gaan, al is het voordeliger om een contract voor langere termijn af te sluiten. Op dit moment zijn de ruimten met een oppervlakte van 24 m2, 34 m2, 41 m2 en 65 m2 nog beschikbaar. Voor de ruimte van 24 m2 betaal je maar €265,- in de maand en voor de grootste ruimte van 65 m2 een bedrag van €690,- in de maand. Dit is een prima prijs/kwaliteit verhouding voor deze locatie in Velp

Receptie en schoonmaak

De service binnen dit kantoorpand in Velp is van hoog niveau. Hierbij kun je denken aan een bemande centrale receptie, die je ondersteund bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook is schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Deze schoonmaak is voor algemene ruimten maar ook voor je eigen kantoorkamer

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op bedrijventerrein De Beemd in Velp, dat is gelegen vlakbij Arnhem. De A12 (Duitsland – Den Haag) is vanaf hier snel te bereiken. Om hier met het openbaar te komen is de looptijd maximaal een kwartiertje vanaf de bushalte naar dit bedrijfsverzamelgebouw. In de nabije omgeving zijn meerdere restaurants/cafés gevestigd waar je in de middag pauze een lekker broodje of iets anders kunt nuttigen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Florijnweg in Velp?

Kortom, ben jij opzoek naar een kantoorruimte tussen de 24 m2 en 65 m2 in Velp? Twijfel dan niet langer en neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Florijnweg 13-15 in Velp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Velp!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Mooie plek om kantoorruimte te huren!

Jammer dat het nog niet voorzien is van meubels en dergelijke.

J

Prachtig gebouw met alle voorzieningen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Florijnweg 13-15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner