Kantoorruimte huren Velp, Arnhemsestraatweg 17

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arnhemsestraatweg 17 in Velp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Velp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Arnhemsestraatweg (Velp)

Kantoorruimte huren op een goed bereikbare locatie in Velp? Dat kan aan de Arnhemsestraatweg. Hier staat namelijk een eigentijds kantoorpand dat gebouwd is in 1880. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2563 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven in dit kantoorpand een ruimte, denk hierbij aan reclamebureaus en uitgeverijen. 

Huurprijzen, kantoor Arnhemsestraatweg, Velp

In dit kantoorpand huur je al kantoorruimte voor €60,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Zo huur je al een kantoorruimte van 125 m2 voor slechts €989,58 inclusief servicekosten. Grotere metrages zijn ook te huur in dit kantoorpand. Voor de precieze beschikbaarheid kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. In principe huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor een langer termijn. Liever voor een korte periode kantoorruimte huren? Dit is eventueel bespreekbaar. 

Arnhemsestraatweg: schoonmaak en 24/7 toegang 

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Velp-Noord, maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Zo heb jij 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een imposante entree waar jij op een professionele manier je gasten kunt ontvangen. Bovendien is er luchtkoeling aanwezig en zijn er verschillende vergaderzalen voorhanden. En dit is slechts een greep uit alle voorzieningen, prettig toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Arnhemsestraatweg, Velp

Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand het beste bereikbaar via treinstation Velp. Vanaf dit treinstation is het slechts 16 minuten lopen naar kantoor. De dichtstbijzijnde bushalte is Wilhelminastraat. Deze bushalte ligt op een afstand van 200 meter. Reis je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A12, A348 en A50 in minder dan 10 minuten op kantor. En het leuke is, je auto kun je gratis parkeren op het aanwezige parkeerterrein. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arnhemsestraatweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren van 125 m2? Of misschien wel een deel hiervan? Veel is mogelijk in dit kantoorpand. Ontdek het zelf door gratis een rondleiding in te plannen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

PRachtig wit kantoorgebouw!

Zeer luxueuze uitstraling.

G

Fenomenaal!

Echt een geweldig kantoorpand.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arnhemsestraatweg 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen