VERHUURD

Velp, Arnhemsestraatweg 17

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Velp!

Kantoorruimte huren aan de Arnhemsestraatweg (Velp)

Kantoorruimte huren op een goed bereikbare locatie in Velp? Dat kan aan de Arnhemsestraatweg. Hier staat namelijk een eigentijds kantoorpand dat gebouwd is in 1880. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2563 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven in dit kantoorpand een ruimte, denk hierbij aan reclamebureaus en uitgeverijen.

Huurprijzen, kantoor Arnhemsestraatweg, Velp

In dit kantoorpand huur je al kantoorruimte voor €60,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Zo huur je al een kantoorruimte van 125 m2 voor slechts €989,58 inclusief servicekosten. Grotere metrages zijn ook te huur in dit kantoorpand. Voor de precieze beschikbaarheid kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. In principe huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor een langer termijn. Liever voor een korte periode kantoorruimte huren? Dit is eventueel bespreekbaar.

Arnhemsestraatweg: schoonmaak en 24/7 toegang

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Velp-Noord, maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Zo heb jij 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een imposante entree waar jij op een professionele manier je gasten kunt ontvangen. Bovendien is er luchtkoeling aanwezig en zijn er verschillende vergaderzalen voorhanden. En dit is slechts een greep uit alle voorzieningen, prettig toch?

Locatie en bereikbaarheid, Arnhemsestraatweg, Velp

Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand het beste bereikbaar via treinstation Velp. Vanaf dit treinstation is het slechts 16 minuten lopen naar kantoor. De dichtstbijzijnde bushalte is Wilhelminastraat. Deze bushalte ligt op een afstand van 200 meter. Reis je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A12, A348 en A50 in minder dan 10 minuten op kantor. En het leuke is, je auto kun je gratis parkeren op het aanwezige parkeerterrein.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arnhemsestraatweg?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren van 125 m2? Of misschien wel een deel hiervan? Veel is mogelijk in dit kantoorpand. Ontdek het zelf door gratis een rondleiding in te plannen!

2 beoordelingen Arnhemsestraatweg

PRachtig wit kantoorgebouw! Zeer luxueuze uitstraling.

Fenomenaal!

Echt een geweldig kantoorpand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!