Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Giessenplein 59

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Giessenplein 59 in Utrecht Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Giessenplein (Zuidwest)

Wie wil dat nou niet? Werken om een toplocatie in Utrecht in de Rivierenwijk? Dat kan in dit kantoorpand aan het Giessenplein in Utrecht. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1988 en heeft momenteel nog 398 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Diverse fysiotherapeuten en trainingsbedrijven huren al een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw. Het kantoorpand heeft een strakke uitstraling en licht op een uitstekende zichtlocatie in Utrecht. Een zeer prettige en toegankelijke kantoorlocatie! 

Huurprijzen, kantoor Giessenplein, Utrecht 

In dit kantoorpand aan het Giessenplein in Utrecht huur je kantoorruimte op maat voor slechts €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Momenteel is er helaas geen kantoorruimte beschikbaar. 

Giessenplein: een pantry en parkeergelegenheid 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan het Giessenplein in Utrecht maak je direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Twee voorbeelden hiervan zijn de pantry en de aanwezige parkeerruimte. De pantry is een ideale ruimte om jouw lunch te bereiden en met de aanwezige parkeerplaatsen hoef jij je ’s ochtends nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Locatie en bereikbaarheid, Giessenplein, Utrecht 

Deze kantoorlocatie aan het Giessenplein in Utrecht kent een uitstekende bereikbaarheid. Met de auto van je vanaf de A12, A2 en A27 in minder dan 10 minuten op kantoor. Reis je toch liever met de trein? Stap dan uit bij Utrecht Vaartsche Rijn, vanaf hier is het slechts 20 minuten lopen naar jouw kantoorkamer. Voor een verscheidenheid aan winkels kun je het beste naar Het Goylaan lopen. In deze straat vind je diverse winkels: een Albert Heijn, een apotheek, een cafetaria en een sportcafé. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Giessenplein?

Wil jij graag de ruimte van 398 m2 huren voor jouw onderneming of misschien liever een deel hiervan? Neem dan snel contact op voor meer informatie of plan direct een rondleiding in. Dit kan gemakkelijk en kost je helemaal niets!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Voor mijn bedrijf in de schuldhulpverlening zoek ik een kantoorkamer.

Helaas heeft dit kantoor alleen maar groter kantoorruimte. Verder sluit het goed aan bij wat ik nodig heb. Even verder kijken naar mooi kantoorkamer in de buurt van Kanaleneiland.

M

Vorige week heb ik een rondleiding gehad in dit kantoor.

Ik vind het een erg mooie, centraal gelegen kantoorruimte in Utrecht! Qua prijs vind ik het erg gunstig, terwijl de bereikbaarheid goed is!

J

Kantoorruimtes zien er allemaal prima uit van binnen.

Het pand is in een woonwijk gevestigd, dat spreek me niet zo aan

C

Veel gratis parkeerruimte rondom dit pand in Utrecht, prettig

H

Leuke uitstraling heeft dit gebouw, valt goed op tussen andere kantoorgebouwen.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Giessenplein 59

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen