Kantoorruimte huren Tilburg, Van Limburg Stirumlaan 6

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Limburg Stirumlaan 6 in Tilburg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tilburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huren in kantorencomplex ‘De Baronie’ te Tilburg

Kantoorruimte huren in Tilburg? Maar u heeft nog geen geschikte kantoorruimte kunnen vinden voor uw onderneming? Dan is dit kantoorgebouw echt iets voor uw bedrijf. Het kantoorgebouw is in een groene en bosrijke omgeving gelegen. Het betreft een net kantoorpand met representatieve uitstraling.

Een prachtige groene omgeving nabij de Baroniebaan 

De kracht is met name dat het aan de groene verkeersader de Baroniebaan is gelegen. Hieruit is ook de naam van het pand afgeleid. Aan de overkant van de Baroniebaan is het waterrijke ‘Blaak’ gelegen. Aan natuurlijke beleving dus geen gebrek. 

1535 m2 kantoorruimte te huur, hier in Tilburg

De totale oppervlakte van dit kantoorpand aan de Van Limburg Stirumlaan in Tilburg is circa 1535 m2. U kunt hier kantoorruimte huren vanaf ca. 144 m2. Het is een middelgroot kantoor, die samen met twee andere kantoren onderdeel uitmaakt van het Baronie complex. De huurprijs bedraagt €125,- per m2 per jaar. De huurprijs is uiteraard onderhandelbaar, wij helpen u graag om tot een lagere huurprijs te komen! Neem dus contact op met SKEPP!

Ook archiefruimte te huur aan de Van Limburg van Stirumlaan

In de kelder is nog circa 288 m2 archiefruimte te huur. De prijs van de huur daarvan bedraagt €40,- per m2 per jaar. U parkeert hier gratis! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Tilburg, neem dan contact op met SKEPP. Of plan uw eigen rondleiding in, dit is geheel vrijblijvend!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Parkeren voor de deur, ideaal!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Limburg Stirumlaan 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen