Super deal

Tilburg, Van Limburg Stirumlaan 6

5037RK Tilburg

5 (1)

Huren in kantorencomplex ‘De Baronie’ te Tilburg

Huren in kantorencomplex ‘De Baronie’ te Tilburg

Kantoorruimte huren in Tilburg? Maar u heeft nog geen geschikte kantoorruimte kunnen vinden voor uw onderneming? Dan is dit kantoorgebouw echt iets voor uw bedrijf. Het kantoorgebouw is in een groene en bosrijke omgeving gelegen. Het betreft een net kantoorpand met representatieve uitstraling.

Een prachtige groene omgeving nabij de Baroniebaan 

De kracht is met name dat het aan de groene verkeersader de Baroniebaan is gelegen. Hieruit is ook de naam van het pand afgeleid. Aan de overkant van de Baroniebaan is het waterrijke ‘Blaak’ gelegen. Aan natuurlijke beleving dus geen gebrek. 

1535 m2 kantoorruimte te huur, hier in Tilburg

De totale oppervlakte van dit kantoorpand aan de Van Limburg Stirumlaan in Tilburg is circa 1535 m2. U kunt hier kantoorruimte huren vanaf ca. 144 m2. Het is een middelgroot kantoor, die samen met twee andere kantoren onderdeel uitmaakt van het Baronie complex. De huurprijs bedraagt €125,- per m2 per jaar. De huurprijs is uiteraard onderhandelbaar, wij helpen u graag om tot een lagere huurprijs te komen! Neem dus contact op met SKEPP!

Ook archiefruimte te huur aan de Van Limburg van Stirumlaan

In de kelder is nog circa 288 m2 archiefruimte te huur. De prijs van de huur daarvan bedraagt €40,- per m2 per jaar. U parkeert hier gratis! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Tilburg, neem dan contact op met SKEPP. Of plan uw eigen rondleiding in, dit is geheel vrijblijvend!

 

Kantoorruimte + gratis parkeerruimte huren in Tilburg Van Limburg Stirumlaan 6 Tilburg Toplocatie!

1 beoordelingen Van Limburg Stirumlaan

Parkeren voor de deur, ideaal!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!