Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Van Helmontstraat 17-23

5 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Helmontstraat 17-23 in Rotterdam Delfshaven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Delfshaven!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Helmontstraat in Rotterdam (Delfshaven)

Een leuke kantoorruimte huren aan de van Helmontstraat in Rotterdam Delfshaven? Dat kan! In dit fraaie kantoorpand, dat gebouwd is in 1927, zijn kantoorruimten gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het kantoorgebouw. Huurtermijnen zijn in dit kantoorgebouw bespreekbaar vanaf 2 maanden. Echter, een huurtermijn van tenminste 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. 

Huurprijzen

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 5328 m2. Er zijn hier kantoorruimten aanwezig met verschillende oppervlakten. Het betreft een ruimte van 85 m2 en een ruimte van 52 m2. De grootste ruimte van 85 m2 is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €991,- inclusief servicekosten, terwijl de huurprijs van de ruimte van 52 m2 €667,- bedraagt, inclusief servicekosten. Helaas is er op dit moment niets beschikbaar, wel kan dit uiteraard snel wijzigen. Houd onze website goed in de gaten, wij presenteren altijd het actuele aanbod!

Een eigen pantry en 24/7 toegang 

In dit kantoorpand zijn de services en voorzieningen van topniveau! Zo beschikken beide beschikbare kantoorruimten over een eigen pantry, ideaal toch? Bovendien zitten kosten voor diverse services bij de huurprijs inbegrepen, onder andere de schoonmaakservice. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij het kantoorgebouw. Zo hoef jij ’s ochtends nooit eerst op zoek te gaan naar een parkeerplaats. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is perfect. De dichtstbijzijnde bushalte is Van Helmontstraat. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor de deur. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A20 het snelst op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke horecagelegenheden. Zo kun je na werktijd gezellig een potje poolen met collega’s bij Poolcafé Delfshaven. Dit café ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Helmontstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Van Helmontstraat, gelegen in de buurt Delfshaven? Plan dan vandaag nog een rondleiding in of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Ligging is fraai zo dicht bij de haven

D

Mooi pand en veel mogelijkheden.

Dit is voor ons zeker een goede optie!

S

Grote hal en kantoorunits met veel opbergruimte.

M

De ruimtes zijn wat industrieel ingericht en ogen daardoor soms een beetje leeg/kaal.

Een iets warmere uitstraling had van mij gemogen maar verder ziet alles er wele heel netjes uit!

N

Een fijne werkplek met allemaal mede creatievelingen!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Helmontstraat 17-23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen