Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Mathenesserdijk 410G/H

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mathenesserdijk 410G/H in Rotterdam Delfshaven

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Mathenesserdijk biedt de gelegenheid om een nette kantoorruimte te huren in Rotterdam. De kantoorruimtes zijn onderdeel van een groot Business Center met een diverse bedrijven en ondernemers. Dat maakt het interresant om je netwerk uit te bereiden op deze locatie. Het kantoorpand heeft een creatieve en frisse uitstraling. Je voelt je er thuis vanaf de eerste stap die je zet.

Huurprijzen

De flexwerkplekken in dit kantoorpand zijn zowel voor een aantal dagen per week beschikbaar als voor een volledige week van 5 dagen. Een flexwerkplek voor 1 dag per week heeft een huurprijs van €115,- per maand. Het huren van een flexwerkplek voor 5 dagen per week kost €180,- per maand. Bij deze prijzen zijn diverse faciliteiten inbegrepen zoals: WiFi, Postadres, gebruik van de vergaderplekken en de pantry.

Meerdere vergaderruimtes, een nette pantry en gezellige lunchplekken

Jij als huurder van een kantoorruimte in dit pand aan de Mathenesserdijk in Rotterdam krijgt de beschikking over de aanwezige vergaderruimtes in dit Business Center. De vergaderruimtes variëren in grote en zijn zeer representatief aangekleed. Ze zijn uitermate geschikt voor het organiseren van zowel grote als kleine bijeenkomsten. Het kantoorpand bevat een gezamenlijke pantry die voorzien is van diverse gemakken zoals een koelkast, vaatwasser en een koffiezetapparaat. Voor het nuttigen van je maaltijd zijn er meerdere plekken in het pand ingericht waar je gezellig en ontspannen kunt zitten. Er hangt een gezellige sfeer in dit pand en het bruist er van creatieve ondernemers. Dit is voor jou een geweldige kans om samen te werken met creatieve en gelijkgestemde mensen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gelegen in Delfshaven op een prachtige locatie aan het water. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro station Delfshaven ligt direct om de hoek en staat rechtstreeks in verbinding met Rotterdam Centraal Station. Deze locatie kent een ruim aanbod horecagelegenheden die wellicht uitkomst bieden bij het plannen van een afspraak of om even lekker te ontspannen. In de omgeving zijn een groot aantal winkels, bedrijven en ondernemingen gevestigd. 

Kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam?

Biedt dit kantoorpand aan de Mathenesserdijk in Rotterdam jou de oplossing voor het huren van een kantoorruimte? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een gratis rondleiding.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

SKEPP heeft mij prima geholpen aan het vinden van een passende flexwerkplek, erg bedankt daarvoor.

De flexwerkplek is enorm handig en heeft genoeg voorzieningen om prettig te werken. Het pand is ook een aangename plek met mooi uitzicht over het water.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mathenesserdijk 410G/H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen