Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Jan Porcellisstraat 2B

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Rotterdam, Vierambachtsstraat 6 min. lopen (0,5 km)
  • Metrostation Rotterdam, 1e Middellandstraat 1 min. lopen (33 m)
  • Treinstation Rotterdam Centraal 14 min. lopen (1,1 km)
  • Park 3 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jan Porcellisstraat 2B in Rotterdam Delfshaven

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Delfshaven!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jan Porcellisstraat in Rotterdam (Delfshaven)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Jan Porcellisstraat. Op deze locatie is een zelfstandige kantoorruimte beschikbaar, deze is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en voorzien van vele services en faciliteiten. Ook is de locatie erg gunstig, zowel met de auto als het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk je nieuwe werkplek.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte is een zelfstandige ruimte. Het is een kantoorunit met een oppervlakte van 45 m2. Je deelt hier niet met andere huurders de ruimte, je hebt dus de beschikking over onder andere een eigen pantry en sanitair. Voor de kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1000,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende faciliteiten en servicekosten. Benieuwd naar de kantoorruimte? Plan dan snel een rondleiding in!

Een pantry, snelle internetverbinding en vloerverwarming

Het huren van de kantoorruimte in het kantoorpand aan de Jan Porcellisstraat in Rotterdam Delfshaven brengt meerdere voordelen met zich mee. Tijdens de renovatie hebben ze onder andere een hippe pantry geplaatst, een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten en in de middag je lunch voor te bereiden. Ook is er in het kantoorpand snelle internetverbinding aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk! Een ander bijkomend voordeel is de aangelegde vloerverwarming, ideaal tijdens de koude wintermaanden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een centrale ligging in Rotterdam Delfshaven, een ‘upcoming’ locatie! Deze locatie is goed bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zit namelijk op 10 meter afstand vanaf je werkplek een tramhalte. Reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je makkelijk parkeren in de buurt, daar is veel parkeergelegenheid. Een ander voordeel is de kleine oprit voor de deur, zo blijft de ingang altijd vrij!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Jan Porcellisstraat in Rotterdam Delfshaven?

Zie jij het wel zitten om deze gave kantoorruimte te huren aan de Jan Porcellisstraat in Rotterdam Delfshaven? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte en wie weet huur jij straks aan de Pupillenstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Alle voorzieningen zijn aanwezig die je nodig hebt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jan Porcellisstraat 2B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen