Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Dunantstraat 8

4 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dunantstraat 8 in Rotterdam Delfshaven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Delfshaven!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Werkplekken huren aan de Dunantstraat (Delfshaven)

Een werkplek huren in een monumentaal pand? Dat kan aan de Dunantstraat. In dit kantoorpand is ruimte voor gezelligheid en mooie samenwerkingen. Groeien als onderneming vindt de verhuurder van dit kantoorpand erg belangrijk, een bruikbaar netwerk zul je dan ook in een mum van tijd opbouwen. Dus ben jij werkzaam in de creatieve branche? Dan is dit kantoorpand wellicht een goede optie voor je! 

Huurprijzen

Creatieve ondernemers kunnen in dit pand direct aan de slag op een van de beschikbare werkplekken. Momenteel zijn er nog 7 werkplekken beschikbaar in dit kantoorgebouw. Je huurt al een werkplek voor slechts €250,- per maand. Niet gek, voor deze toplocatie! 

Vergaderruimten en koffie/thee 

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo is er een vergaderzaal aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. En wil je even in alle rust een telefoongesprek voeren, dan kun je gebruik maken van de loungeruimte. Bovendien is er nog een ruimte gecreëerd met daarin een scrum-muur, ideaal voor het houden van brainstormsessies. Verder is er een bar aanwezig waar jij koffie, thee en fruit kunt halen. Daarnaast kun jij iedere vrijdag aan de bar gezellig een borrel drinken met collega’s. Veel gezelligheid dus in dit prachtige kantoorgebouw. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorgebouw aan de Dunantstraat in Rotterdam is perfect. Met de auto ben je vanaf de A20 en A13 in slechts 10 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Pieter de Hoochweg. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten. En kom je liever met de fiets naar kantoor? Dan kun je jouw fiets in de aanwezige fietsenstalling zetten. 

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Dunantstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Dunantstraat in Rotterdam? Dat kan. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Wat ik erg leuk aan deze locatie vind, is de gemoedelijkheid tussen de onderlingen huurders.

De pauze's zijn gezellig en het is erg makkelijk om elkaar te vragen om hulp!

I

Een huiselijke sfeer en toch zakelijk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dunantstraat 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen