Rotterdam Delfshaven, Dunantstraat 8

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Werkplekken huren aan de Dunantstraat (Delfshaven)

Een werkplek huren in een monumentaal pand? Dat kan aan de Dunantstraat. In dit kantoorpand is ruimte voor gezelligheid en mooie samenwerkingen. Groeien als onderneming vindt de verhuurder van dit kantoorpand erg belangrijk, een bruikbaar netwerk zul je dan ook in een mum van tijd opbouwen. Dus ben jij werkzaam in de creatieve branche? Dan is dit kantoorpand wellicht een goede optie voor je!

Huurprijzen

Creatieve ondernemers kunnen in dit pand direct aan de slag op een van de beschikbare werkplekken. Momenteel zijn er nog 7 werkplekken beschikbaar in dit kantoorgebouw. Je huurt al een werkplek voor slechts €250,- per maand. Niet gek, voor deze toplocatie!

Vergaderruimten en koffie/thee

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo is er een vergaderzaal aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. En wil je even in alle rust een telefoongesprek voeren, dan kun je gebruik maken van de loungeruimte. Bovendien is er nog een ruimte gecreëerd met daarin een scrum-muur, ideaal voor het houden van brainstormsessies. Verder is er een bar aanwezig waar jij koffie, thee en fruit kunt halen. Daarnaast kun jij iedere vrijdag aan de bar gezellig een borrel drinken met collega’s. Veel gezelligheid dus in dit prachtige kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorgebouw aan de Dunantstraat in Rotterdam is perfect. Met de auto ben je vanaf de A20 en A13 in slechts 10 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Pieter de Hoochweg. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten. En kom je liever met de fiets naar kantoor? Dan kun je jouw fiets in de aanwezige fietsenstalling zetten.

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Dunantstraat?

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Dunantstraat in Rotterdam? Dat kan. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Dunantstraat

Wat ik erg leuk aan deze locatie vind, is de gemoedelijkheid tussen de onderlingen huurders. De pauze's zijn gezellig en het is erg makkelijk om elkaar te vragen om hulp!

Een huiselijke sfeer en toch zakelijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!