VERHUURD

Rotterdam Delfshaven, Coolhaven 236

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Delfshaven!

Kantoorruimte huren aan de Coolhaven in Rotterdam (Delfshaven)

Wil jij graag een kantoorruimte aan de Coolhaven in Rotterdam huren? Dan is dit kantoorpand helemaal wat voor jou. Het getransformeerde pakhuis wat in 1942 is gebouwd heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1098 m2. De Coolhaven wordt steeds populairder als vestigingslocatie. Dit komt omdat er in de buurt de meesten gebouwen zijn of worden gerenoveerd. Ook is de ligging fantastisch, een rustige plek en het stadshart van Rotterdam is dichtbij.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn er op dit moment twee grote kantoorruimten beschikbaar. Op de begane grond huur je een kantoorruimte met een oppervlakte van 335 m2 voor een maandelijks bedrag van €3350,-. Op de derde verdieping is er een kantoor vrij van 172 m2, hier betaal je €1958,- voor in de maand. De bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Goede beveiliging en een pantry

In dit gebouw aan de Coolhaven in Rotterdam huur je een kantoorruimte die zeker goed beveiligd is. Handig om een keer ’s avonds of in het weekend je spullen op je werkplek te laten staan. Er zijn namelijk goede sloten, glasmicrofoons, bewegingscensoren en een alarm, een veilig gevoel in jouw kantoorruimte is hier dus zeker aanwezig. In het pand zijn ook meerdere pantry’s aanwezig, handig om in de middag je boterham nog even te smeren of een lekkere kop koffie/thee te zetten. Verder is de afwerking van het pand super. Door de gestuukte wanden/plafonds en de scheidingswanden van glas geeft het pand een hippe maar ook zeker een moderne uitstraling.

Locatie en bereikbaarheid

Met de auto of met het openbaarvervoer, beide opties zijn mogelijk op het kantoorpand makkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde oprit van de ringweg A20 is maar slechts een paar minuten rijden. De auto kun je vervolgens parkeren voor de deur. Mocht je liever met de bus naar je kantoor willen reizen, dan hoef je maar een kleine 10 minuten te lopen, ideaal toch? In de nabije omgeving van het kantoor zijn er gezellige koffietentjes en restaurants waar je tijdens of na werktijd even heerlijk kunt ontspannen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Coolhaven in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden over de beschikbare kantoorruimten in dit kantoorpand aan de Coolhaven in Rotterdam? Twijfel dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken en beleef! Wanneer je contact op neemt met een van onze vastgoedconsultants helpen ze je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Coolhaven

Een kantoorruimte inrichting naar eigen smaak, ideaal! Een echte aanrader :-)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!