VERHUURD

Rotterdam Alexander, Marten Meesweg 91-121

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Alexander!

Kantoorruimte huren nabij NS-station Rotterdam Alexander, Marten Meesweg 91-121

Op zoek naar een kantoorruimte op maat bij het treinstation in Rotterdam? Namens de verhuurder biedt SKEPP nog enkele kantoorruimten te huur aan in dit kantoorpand, gelegen aan de Marten Meesweg te Rotterdam. Het 7 bouwlagen tellende kantoorpand beschikt over circa 9.089 m2 kantoorruimte. U huurt hier al een eigen kantoorruimte vanaf 155 m2.

Vanaf 150 m2 kantoorruimte te huur aan de Marten Meesweg in Rotterdam

Bent u op zoek naar een groter metrage dan 155 m2? Geen probleem, ook een groter metrage van bijvoorbeeld 500 m2 of 1.000 m2 kunt u hier huren. De huurprijs voor deze toplocatie bedraagt slechts €145,- per m2 per jaar. Betreft het een vaste huurprijs? Nee, vraag SKEPP naar de onderhandelingsmogelijkheden om tot een zeer gunstig huurtarief te komen! Maak daarbij gratis gebruik van de kennis en expertise van onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren op een topplek in Rotterdam Alexander

Het opleveringsniveau van dit kantoorgebouw is erg hoog, denk hierbij aan WiFi, loungeruimten en een bedrijfsrestaurant. De locatie van het kantoorgebouw aan de Marten Meesweg is uitstekend, binnen enkele minuten lopen is metro- en treinstation Rotterdam Alexander te bereiken. Daarnaast is de autosnelweg A20 in enkele minuten te bereiken. Dat maakt kantoorruimte huren op deze locatie in Rotterdam zo aantrekkelijk.

Rotterdam Alexander is hip! Bezoek de Marten Meesweg 91-121

Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat vanaf 155 m2 in Rotterdam? Plan een rondleiding bij SKEPP, krijg hiermee een goede indruk van het pand en ontvang tevens alle informatie!

4 beoordelingen Marten Meesweg

Via OV is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar, wat voor ons een belangrijke eigenschap is.

Daarnaast is er de mogelijkheid om door te groeien binnen dit pand. Omdat wij een jong maar snel groeiend bedrijf zijn is dit ideaal!

Met een paar jonge ondernemers ben ik een eigen sieradenlijn begonnen.

Hiervoor zijn we op zoek naar een aantal werkplekken. Ons oog was gevallen op dit kantoorpand omdat het hip en modern is, wat goed aansluit bij ons bedrijf. Daarnaast is het voorzien van alle belangrijke faciliteiten, maar zijn er helaas geen werkplekken beschikbaar. Jammer!

Tof kantoor, aardige verhuurder en goede locatie. Helaas beperkte mogelijkheden qua ruimte

Groot (!), maar toch overzichtelijk en het station is op loopafstand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!