Kantoorruimte huren Leeuwarden, Poolsterweg 3

Bereikbaarheid
  • Bushalte Leeuwarden, Jupiterweg 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Leeuwarden Camminghaburen 17 min. lopen (1,4 km)
  • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Poolsterweg 3 in Leeuwarden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leeuwarden!

Deze bedrijven maken gebruik van SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Poolsterweg in Leeuwarden

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Poolsterweg in Leeuwarden? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorpand genaamd ‘Da Vinci’. Het kantoorpand is gebouwd in 1982 en is gevestigd op het bedrijventerrein ‘De Hemrik’. Het kantoorgebouw heeft momentmeel meer als 2000 m2 beschikbaar, verdeeld over 4 bouwlagen. Het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten, dit komt mede door de renovatie die in 2006 heeft plaatsgevonden. 

Huurprijzen

Op dit moment is er meer als 2000 m2 beschikbaar aan kantoorruimen om te huren, deze grote oppervlakte is verdeeld over 4 bouwlagen. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 15 m2. Op de begane grond is er een kantoorruimte beschikbaar van 567 m2, voor een maandelijks bedrag van €3307,- is deze ruimte van jou. Op de 1e verdieping is er een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 256 m2, voor €1493,- in de maand. Toch op zoek naar een grotere kantoorkamer? Op de 2e verdieping is een kantoorunit van 708 m2 beschikbaar. Voor €4130,- in de maand ben jij voorzien van een volledig afgewerkte kantoorruimte. Deelverhuur is ook mogelijk op deze locatie, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Een pantry, vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Poolsterweg in Leeuwarden, maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is elke verdieping makkelijk bereikbaar door de grote 10-persoons lift. Ook is elke verdieping voorzien van een luxe pantry en een gescheiden toiletgroep. Wat ook zeker een bijkomend voordeel is, zijn de vergader en spreekruimten, deze zijn door middel van een reserveringssysteem te boeken. Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan kun je deze voor de deur parkeren. Het kantoorpand beschikt namelijk over voldoende parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand goed bereikbaar. Op een loopafstand van 7 minuten is er een bushalte gelegen, deze is vervolgens aangesloten op het treinstation Leeuwarden Camminghaburen. Ook met de auto kun je via verschillende wegen jouw kantoorruimte bereiken, zo zijn de op- en afritten van de A32, A31 en A7 nabij gelegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Poolsterweg in Leeuwarden?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Poolsterweg in Leeuwarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan jouw droom kantoorruimte aan de Poolsterweg in Leeuwarden


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Poolsterweg 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen