Kantoorruimte huren Leeuwarden, Heliconweg 62

Voorzieningen
  • Internet
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Leeuwarden, WTC/Heliconweg 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Leeuwarden 19 min. lopen (1,5 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Heliconweg 62 in Leeuwarden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leeuwarden!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Heliconweg in Leeuwarden

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Heliconweg in Leeuwarden? Dan is dit kantoorgebouw met de naam “Voormalig Kamer van Koophandel kantoorgebouw” misschien wel iets voor jou. Het kantoorpand is in 1997 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2765 m2. De kantoorruimten hebben een moderne inrichting en zijn bestemd voor iedere onderneming.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om al vanaf 15 m2 een kantoorruimte te huren, voor een maandelijks bedrag van maar €115,-. Ook bieden ze op deze locatie kantoorunits aan met een oppervlakte van 38 m2, 45 m2, en 87 m2. Zijn deze kantoorkamers toch te klein voor jouw onderneming? Een kantoorruimte van 116 m2 voor €934,- in de maand en 293 m2 voor €2320,- in de maand bieden wellicht de oplossing. 

Receptie en een presentatieruimte

Buiten het huren van een kantoorruimte om aan de Heliconweg in Leeuwarden, maak je ook gebruik van de vele aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zoals bij binnenkomst de bemande receptie, zij ontvangen jouw gasten altijd netjes. Buiten de vergaderzalen om die de mogelijkheid bieden om een presentatie te geven, is er ook een gezellige kantine waar je in de middag heerlijk kunt lunchen.

Locatie en bereikbaarheid

Met de auto is deze werkplek uitstekend te bereiken via verschillende, maar ook dichtbij liggende snelwegen. Vervolgens is er de mogelijkheid om je auto naast het kantoorgebouw te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorpand goed bereikbaar, zo kun je vanaf het centraal station in Leeuwarden de bus nemen en op 4 minuten loopafstand vanaf het kantoorgebouw uitstappen. In de nabije omgeving is de supermarkt Jumbo gevestigd, ideaal wanneer je voor of na werktijd nog even de laatste boodschappen wilt halen. Ook is er een Businesscafé voor ondernemingen waar je een kopje koffie kunt drinken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Heliconweg in Leeuwarden?

Ben jij opzoek naar een grote kantoorruimte voor een mooie prijs gelegen aan de Heliconweg in Leeuwarden? En zie je het wel zitten om hier jouw werkplek te vestigen? Dan ben je hier aan het goede adres! Neemt contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Heliconweg 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen