Super deal

Leeuwarden, Emmakade 59

8921 AG Leeuwarden

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Emmakade in Leeuwarden

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Emmakade in Leeuwarden? Neem dan nu een kijkje in dit karakteristieke kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1942 maar er heeft in 2012 een grote renovatie plaats gevonden, zo is er onder andere een bedrijfsrestaurant voor de huurders gerealiseerd en elke verdieping is nu makkelijk bereikbaar door de nieuwe liftinstallatie. Ook de locatie en bereikbaarheid zijn top!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunits hebben een oppervlakte tussen de 20 m2 en 53 m2. Voor de kantoorkamer van 20 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €191,-. Is deze kantoorruimte te klein en ben je op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 53 m2, deze is te huur voor €507,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, een tuin en bedrijfsrestaurant

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Emmakade in Leeuwarden maak je gebruik van de vele services en faciliteiten. Zo zijn er namelijk genoeg parkeerplaatsen gerealiseerd waar jij en jouw collega's gratis kunken parkeren. Buiten de vergaderruimten, opslagmogelijkheden en flex werkplekken om is er ook de mogelijkheid om heerlijk in de comfortabele tuin te werken. Ook is er een bedrijfsrestaurant, een ideale plek om met je collega’s of eventuele zakenrelaties te genieten van een heerlijke en verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg centraal in Leeuwarden gelegen, zo ben je met het openbaar vervoer en eigen vervoer al snel op locatie. Er is namelijk een bushalte op 3 minuten afstand vanaf jouw werkplek gelegen en het treinstation ‘Leeuwarden Achter de Hoven’ op 9 minuten. Ook met de auto is het pand makkelijk te bereiken, de op en afritten van de A32, A31 en A7 zijn nabij gelegen. En kom je gewoon lekker op de fiets? Er is een beveiligde fietsenstalling aanwezig. Buiten de heerlijke wandeling langs het ‘Nieuwe Kanaal’ om kun je in de nabije omgeving bij verschillende cafés en koffietentjes terecht.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Emmakade in Leeuwarden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Emmakade in Leeuwarden? Houd dan goed onze website in de gaten en vraag onze gespecialiseerde vastgoedconsultants naar de mogelijkheden. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Neem nu contact op, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.

Kantoorruimte huren Leeuwarden, Emmakade 59 Emmakade 59 Leeuwarden Toplocatie!

1 beoordelingen Emmakade

Prachtige locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!