Kantoorruimte huren Haarlem Zuid, Kleine Houtweg 113

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kleine Houtweg 113 in Haarlem Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem (Zuid)

In dit rijksmonument, gelegen in de buurt Kleine Hout, kun jij kantoorruimte huren. Het betreft een kantoorpand uit 1750 aan de Kleine Houtweg in Haarlem (Zuid) met een totale gebruikersoppervlakte van 409 m2. Gelegen in een gezellige buurt met vele restaurants en bars rondom. Zo kun je ervoor kiezen om tijdens de lunch gezellig een kopje koffie te drinken bij Café de Egelantier. Momenteel zijn al diverse ondernemingen, waaronder een advocatenkantoor, gevestigd in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen

In dit reeds gerenoveerde kantoorpand zijn nog 2 grote kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Er is een ruimte beschikbaar met een oppervlakte van 91 m2 voor een maandelijks bedrag van €1750,- in de maand. Toch op zoek naar een iets grotere ruimte? Je hebt hier ook de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren van 142 m2 voor €2750,- in de maand. 

24/7 toegang, schoonmaak en beveiliging

Dit kantoorgebouw aan de Kleine Houtweg in haarlem Zuid is uiteraard voorzien van alle faciliteiten die een succesvol ondernemer zich wenst. Zo zijn de kantoorruimten 24/7 toegankelijk, is het mogelijk dat de schoonmaak voor jou wordt geregeld en is er beveiliging aanwezig. Wat ook zeker een pluspunt is, is de razendsnelle internetverbinding. Snel en efficiënt werken, wie wil dat nou niet? Indien gewenst kan de kantoorruimte gemeubileerd worden opgeleverd. Bovendien hebben alle ruimten een prachtig en vrij uitzicht op het park. Een unieke, inspirerende en persoonlijke werkomgeving. De foto's die op dit moment zichtbaar zijn, zijn van voor de renovatie. Actuele foto's volgen zo snel mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand ligt op een prachtige locatie in Haarlem in het Haarlemmerhoutkwartier. Het kantoorpand ligt tegenover het stadsbos 'de Haarlemmerhout' en is uitstekend bereikbaar. Het kantoorpand ligt op slechts 7 minuten van uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol, Alkmaar en Utrecht. Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand ook prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Dreef, vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine Houtweg in Haarlem Zuid? 

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem Zuid? Wees er dan snel bij! Dit is een erg populaire locatie in Haarlem. SKEPP helpt jou bij al je vragen en plant een rondleiding voor je in op en door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Kleine Houtweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Een gaaf rijksmonument met een prachtige uitstraling.

Van binnen zijn de kantoorruimten gerenoveerd en zijn zeer modieus ingericht.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kleine Houtweg 113

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen