Haarlem Zuid, Fonteinlaan 5

Kantoorruimte huren aan de Fonteinlaan in Haarlem (Zuid

Kantoorruimte huren aan de Fonteinlaan? Dat kan! Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1982. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 2098 m2. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan gezondheidsinstellingen en financiële bedrijven.

Huurprijzen, kantoorruimte Fonteinlaan, Haarlem

In dit kantoorpand aan de Fonteinlaan in Haarlem zijn nog diverse units van verschillende metrages te huur. Zo huur je al een kantoorruimte van 22 m2 voor slechts €404,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor een kantoorruimte van bijvoorbeeld 42 m2. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €780,-. Huren kan al vanaf 1 maand, perfect toch?

Fonteinlaan: een nette pantry en een fitnesscentrum

In dit kantoorpand maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte ook direct gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een nette pantry aanwezig waar jij tussen de middag gemakkelijk je lunch kunt bereiden of een lekker kopje koffie kunt zetten. Bovendien beschikt het kantoorpand over een grote fitnessruimte. Wil jij na werktijd nog graag een uurtje sporten? Dan is dit geen enkel probleem!

Locatie en bereikbaarheid, Fonteinlaan, Haarlem

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorgebouw prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Dreef en ligt op een afstand van slechts 5 minuten lopen. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A200 en de A9 in slechts 11 minuten op kantoor. Ideaal, zo'n goed bereikbare werklocatie!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fonteinlaan?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorunits huren aan de Fonteinlaan in Haarlem? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in en bekijk het kantoorpand met je eigen ogen.

Kantoorruimte huren Haarlem Zuid, Fonteinlaan 5 Fonteinlaan 5 Haarlem Zuid Toplocatie!

2 beoordelingen Fonteinlaan

Geschikt kantoorpand voor onze onderneming op een top locatie!

Voldoende parkeergelegenheid, voor ons altijd erg belangrijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!