Super deal

Haarlem Zuid, Florapark 3

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Florapark in Haarlem

In deze monumentale kantoorvilla in Haarlem huur je fantastische gemeubileerde kantoorruimten. Deze fraaie vestiging is gelegen aan het Florapark en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 500 m2 en staat hier al sinds 1880.

Huurprijzen

Huren binnen dit kantoorgebouw kan flexibel maar ook vast. Uiteraard huur je hier ook voor de lange termijn. Een kantoorunit huren voor langere termijn is natuurlijk goedkoper dan voor de korte termijn, zo is het mogelijk om hier een eigen afgesloten kantoorruimte (kantoorunit / kantoorkamer) te huren voor maar €1600,- per maand! Daarnaast betaal je slechtst €100,- per maand voor een parkeerplek voor de deur.

Parkeerplekken, goede Wi-Fi en een pantry

Naast dit geweldige kantoorpand kun je hier ook goed parkeren. Het pand beschikt over parkeerplaatsen waar de huurder gebruik van kunnen maken. Ook zit er goede Wi-Fi door het gehele pand wat zorgt voor snel en efficiënt werken op elke plek! De pantry die aanwezig is kun je gebruik van maken om koffie of thee te pakken en in de middag je lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit pand is gelegen tussen twee kantoorpanden in en is goed bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer. Je hebt met de auto een goede aansluiting op de A4 en A5. Mocht je met de bus willen komen, ook geen probleem. Verschillende bushaltes zijn op loopafstand te vinden. Mocht je in de pauze geen zin hebben om je eigen lunch voor te bereiden in de pantry, geen probleem. In de nabije omgeving zijn verschillende lunchrooms aanwezig.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Florapark?

Ben jij ook enthousiast geworden over deze top locatie in Haarlem en alle services en voorzieningen die dit pand en de omgeving biedt? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Florapark

Zo jammer dat hier alles verhuurd is, wat een bijzonder pand is dit!

Super mooie uitstraling heeft dit pand.

Prima keukentje aanwezig, hier zou ik wel willen werken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!