Kantoorruimte huren Haarlem Zuid, Florapark 3

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Haarlem, Dreef 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Haarlem 23 min. lopen (1,9 km)
 • Park 5 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Florapark 3 in Haarlem Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt op: vrijdag 28 februari 2020

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Zuid!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Florapark in Haarlem

In deze monumentale kantoorvilla in Haarlem huur je fantastische gemeubileerde kantoorruimten. Deze fraaie vestiging is gelegen aan het Florapark en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 500 m2 en staat hier al sinds 1880.  

Huurprijzen

Huren binnen dit kantoorgebouw kan flexibel maar ook vast. Uiteraard huur je hier ook voor de lange termijn. Een kantoorunit huren voor langere termijn is natuurlijk goedkoper dan voor de korte termijn, zo is het mogelijk om hier een eigen afgesloten kantoorruimte (kantoorunit / kantoorkamer) te huren voor maar €1600,- per maand! Daarnaast betaal je slechtst €100,- per maand voor een parkeerplek voor de deur. 

Parkeerplekken, goede Wi-Fi en een pantry

Naast dit geweldige kantoorpand kun je hier ook goed parkeren. Het pand beschikt over parkeerplaatsen waar de huurder gebruik van kunnen maken. Ook zit er goede Wi-Fi door het gehele pand wat zorgt voor snel en efficiënt werken op elke plek! De pantry die aanwezig is kun je gebruik van maken om koffie of thee te pakken en in de middag je lunch voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit pand is gelegen tussen twee kantoorpanden in en is goed bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer. Je hebt met de auto een goede aansluiting op de A4 en A5. Mocht je met de bus willen komen, ook geen probleem. Verschillende bushaltes zijn op loopafstand te vinden. Mocht je in de pauze geen zin hebben om je eigen lunch voor te bereiden in de pantry, geen probleem. In de nabije omgeving zijn verschillende lunchrooms aanwezig.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Florapark?

Ben jij ook enthousiast geworden over deze top locatie in Haarlem en alle services en voorzieningen die dit pand en de omgeving biedt? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Zo jammer dat hier alles verhuurd is, wat een bijzonder pand is dit!

S

Super mooie uitstraling heeft dit pand.

Prima keukentje aanwezig, hier zou ik wel willen werken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Florapark 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen