VERHUURD

Haarlem Centraal Station, Paul Krugerstraat 41

5 (4)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan de Paul Krugerstraat in Haarlem (Zuid)

In dit kantoorpand, gelegen in de Transvaalbuurt, huur je een kantoorruimte van 225 m2. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1906 met een totale gebruiksoppervlakte van 1817 m2. Momenteel zijn al diverse schrijvers en adviseurs werkzaam in dit kantoorpand. Word jij de volgende ondernemer?

Huurprijzen, kantoor Paul Krugerstraat, Haarlem

Zoals gezegd is er op deze locatie een kantoorruimte beschikbaar van 225 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een bedrag van €100,- per m2 per jaar. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te huren voor een jaarlijks bedrag van €950,-. De kantoorruimte huur je normaal gesproken voor de lange termijn. Toch liever voor een korte periode huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de mogelijkheden.

Paul Krugerstraat: pantry, gemeenschappelijke ruimte en alarmsysteem

In dit kantoorpand zijn de voorzieningen en services van hoog niveau. Zo is er een vernieuwde pantry in het kantoorpand aanwezig waar jij gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een gerenoveerde gemeenschappelijke ruimte. Hier kun jij gezellig met je collega’s op een informele manier netwerken. Bovendien is het kantoorpand voorzien van een alarmsysteem, zo kun jij op een veilige manier werken in dit gebouw.

Locatie en bereikbaarheid, Paul Krugerstraat, Haarlem

Dit kantoorpand is gelegen op een erg strategische locatie in Haarlem. Treinstation Haarlem ligt op een loopafstand van 11 minuten. Vind je dit toch net iets te ver? Dan kun je ervoor kiezen om de bus te pakken richting bushalte Kloosterstraat. Deze bushalte is slechts 3 minuten lopen. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A208 als de A200 en de A22 in minder dan 15 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Paul Krugerstraat?

Zou jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte willen huren aan de Paul Krugerstraat in Haarlem? Plan dan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en je zit nergens aan vast!

4 beoordelingen Paul Krugerstraat

Wat een goed idee, een kerkgebouw omtoveren tot kantoorruimte.

Echt heel mooi dat dit kerkgebouw op deze manier een nieuwe functie krijgt, dit zouden ze op meer plekken kunnen realiseren denk ik.

Wauw, een prachtig kantoorgebouw!

Erg goed initiatief om hier een kantoorpand van te maken.

Straalt echt iets uit en is onderscheidend van de concurrentie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!