Kantoorruimte huren Enschede, Rigtersbleek-Aalten 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rigtersbleek-Aalten 4 in Enschede

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 418 € 355 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 47 m2
  Huurprijs: € 659 € 560 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Rigtersbleek-Aalten 4 in Enschede 

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het prachtige Twente? Dan is deze kantoorruimte wat voor jou! De kantoorunit zit in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Rigtersbleek-Aalten 4. Het kantoorgebouw bestaat uit 7200 m2 en de kantoren variëren van 28 m2 tot 47 m2. Het bedrijventerrein zit aan de rand van het centrum van Enschede. Je beschikt over de luxe van het Enschedese Volkspark. Hier maak je lekker je hoofd leeg terwijl je wandelt over de vele paden. 

Huurprijzen

De kantoren in dit pand variëren van 28 m2 tot 47 m2. De kantoorkamer van 28 m2 huur je al voor €355,- per maand. Is je oog gevallen op de grotere kantoorruimte? Dan huur je de kantoorkamer van 47 m2 voor €560,- per maand. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de vastgoedexperts. Zij vertellen je graag meer over de servicekosten. 

Bemande receptie, airconditioning en zelfs een lunchroom aanwezig

Deze kantoorruimte in Enschede biedt veel voordelen! De bemande receptie geeft jouw bezoek een warm welkom. Ook is er een post- en repro-ruimte aanwezig in het kantoorpand. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke vergaderruimtes in het pand. De temperatuur op kantoor reguleren? Geen probleem! De kantoorunits zijn voorzien van airconditioning en verwarming. Tijd voor lunch? Dat kan in de lunchroom. Hier geniet je van verse warme of koude broodjes. Je hoeft niet de deur uit om te genieten van een lekkere lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw zit op bedrijventerrein Rigtersbleek/Tubantia. Dit zit aan de rand van het centrum van Enschede. Een aantal grote ontsluitingswegen, met name de Westerval, zorgen voor goede bereikbaarheid. Via de A35 rijd je met 5 minuten naar jouw toekomstige werkplek. De N18 ligt zelfs op 2 minuten rijden vanaf de kantoorruimte. Er zijn op het terrein van de Rigtersbleek-Aalten voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Maak je dus geen zorgen over het parkeren van de auto. Met het OV is deze locatie ook goed bereikbaar. Vanaf station Enschede Centraal sta je met een kwartiertje reistijd bij jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte zit op 350 meter. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rigtersbleek-Aalten 4 in Enschede?

Klinkt deze kantoorruimte jou als muziek in de oren? Dan huur jij binnenkort een kantoor aan de Rigtersbleek-Aalten 4 in Enschede! Wil je graag met eigen ogen dit kantoorpand bekijken? Plan dan een rondleiding in bij onze experts. Bang voor onverwachte kosten? Niet nodig! Deze rondleiding is gratis en vrijblijvend. Heb je eerst nog vragen over deze kantoorruimte? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij beantwoorden deze graag. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rigtersbleek-Aalten 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen