Kantoorruimte huren Enschede, Pantheon 18-20

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pantheon 18-20 in Enschede

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Enschede!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Pantheon (Bedrijventerreinen Enschede-West)

Dit kantoorgebouw is gelegen op het Business & Science Park, tegenover de Universiteit van Twente. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2002 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 2550 m2. Het kantoorpand is gelegen in een gezellige omgeving met leuke horecagelegenheden nabij. Zo ligt het Grieks Restaurant Aphrodite op een afstand van 200 meter. 

Huurprijzen, kantoor Pantheon, Enschede

Momenteel is er nog circa 1301 m2 beschikbaar voor de verhuur. Je kunt kantoorruimte huren vanaf 100 m2 voor een bedrag van €95,- per m2 per jaar. De huurprijs voor het huren van een parkeerplaats bedraagt €350,- per jaar. Geen gekke prijzen, voor deze toplocatie in Enschede. Huren kan op basis van flexibele huurvoorwaarden. Echter, huren voor een langer termijn kan financieel voordeel opleveren. 

Pantheon: lift, pantry en topkoeling 

Je maakt, naast je eigen kantoorruimte, ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een lift in het gebouw aanwezig, wel zo prettig als je op een verdieping gaat huren. Bovendien beschikt iedere verdieping over een eigen pantry en is het hele kantoorgebouw voorzien van topkoeling. Dit is slechts een greep uit de voorzieningen. Voor meer informatie, kun je altijd contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Locatie en bereikbaarheid, Pantheon, Enschede

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Enschede is uitstekend. Zo ligt treinstation Enschede Kennispark op een loopafstand van 5 minuten. Met de auto is het kantoorpand ook prima bereikbaar. Vanaf de A35 en de A1 zit jij binnen 10 minuten op jouw bureaustoel. Ideaal toch, zo’n goed bereikbare locatie? 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Pantheon?

Zie jij het al zitten om kantoorruimte op maat te huren in dit eigentijdse kantoorgebouw in Enschede? Neem dan contact met ons op of plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

dit gebouw staat in een mooie omgeving met veel groen rondom, fijne omgeving om in te werken in ieder geval.

Y

goede services en voorzieningen zijn er in dit kantoorpand aanwezig, ideaal.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pantheon 18-20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen