VERHUURD
Super deal

Enschede, Pantheon 18-20

5 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Enschede!

Kantoorruimte huren aan het Pantheon (Bedrijventerreinen Enschede-West)

Dit kantoorgebouw is gelegen op het Business & Science Park, tegenover de Universiteit van Twente. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2002 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 2550 m2. Het kantoorpand is gelegen in een gezellige omgeving met leuke horecagelegenheden nabij. Zo ligt het Grieks Restaurant Aphrodite op een afstand van 200 meter.

Huurprijzen, kantoor Pantheon, Enschede

Momenteel is er nog circa 1301 m2 beschikbaar voor de verhuur. Je kunt kantoorruimte huren vanaf 100 m2 voor een bedrag van €95,- per m2 per jaar. De huurprijs voor het huren van een parkeerplaats bedraagt €350,- per jaar. Geen gekke prijzen, voor deze toplocatie in Enschede. Huren kan op basis van flexibele huurvoorwaarden. Echter, huren voor een langer termijn kan financieel voordeel opleveren.

Pantheon: lift, pantry en topkoeling

Je maakt, naast je eigen kantoorruimte, ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een lift in het gebouw aanwezig, wel zo prettig als je op een verdieping gaat huren. Bovendien beschikt iedere verdieping over een eigen pantry en is het hele kantoorgebouw voorzien van topkoeling. Dit is slechts een greep uit de voorzieningen. Voor meer informatie, kun je altijd contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Locatie en bereikbaarheid, Pantheon, Enschede

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Enschede is uitstekend. Zo ligt treinstation Enschede Kennispark op een loopafstand van 5 minuten. Met de auto is het kantoorpand ook prima bereikbaar. Vanaf de A35 en de A1 zit jij binnen 10 minuten op jouw bureaustoel. Ideaal toch, zo’n goed bereikbare locatie?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Pantheon?

Zie jij het al zitten om kantoorruimte op maat te huren in dit eigentijdse kantoorgebouw in Enschede? Neem dan contact met ons op of plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Pantheon

dit gebouw staat in een mooie omgeving met veel groen rondom, fijne omgeving om in te werken in ieder geval.

goede services en voorzieningen zijn er in dit kantoorpand aanwezig, ideaal.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!