VERHUURD

Enschede, Nijverheidstraat 1

4 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Enschede!

Kantoorruimte huren aan de Nijverheidstraat (Binnensingelgebied)

Zoek je kantoorruimte in Enschede? In dit kantoorpand, gelegen in de buurt City, zijn meerdere kantoorruimten te huur. Je huurt hier in een klassiek kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1915. In de omgeving van het kantoorpand zijn vele winkels en horecagelegenheden te vinden. Café De Stadspoort is bijvoorbeeld een erg gezellig café waar je gezellig heen kunt gaan met collega’s!

Huurprijzen, kantoor Nijverheidstraat, Enschede

Momenteel zijn er slechts 2 verdiepingen te huur in dit kantoorgebouw. In totaal betreft dit een oppervlakte van maar liefst 345 m2. Deze kantoorruimten zijn te huur voor een huurprijs van €135,- per m2 per jaar. De prijs voor het huren van een parkeerplaats bedraagt €750,- per jaar. Het is financieel gezien het meest aantrekkelijk om minimaal 1 jaar te huren. Mocht je toch liever flexibel huren, dan is dat ook bespreekbaar.

Nijverheidstraat: pantry, alarminstallatie en airconditioning

In dit kantoorpand aan de Nijverheidsstraat in Enschede zijn vele services en voorzieningen inbegrepen. Zo is er een pantry aanwezig en is het kantoorpand voorzien van een alarmsysteem. Bovendien is er door het gehele kantoorpand airconditioning aanwezig, wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. En zoals gezegd is er parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand, hier kun jij je auto altijd veilig parkeren.

Locatie en bereikbaarheid, Nijverheidstraat, Enschede

Dit kantoorpand is gelegen op een werkelijke toplocatie. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Treinstation Enschede is slechts 4 minuten lopen. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk naar de grote steden in Nederland. Met de auto ben je vanaf de A35 in slechts 6 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid is wel zo prettig als je een vergadering hebt met zakenrelaties.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat?

Zou jij graag een verdieping willen huren in dit kantoorpand aan de Nijverheidstraat? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Nijverheidstraat

Mooi sfeervol kantoorgebouw in het centrum van Enschede.

Jammer dat er geen gratis parkeergelegenheid in de omgeving is. Wel dichtbij horeca, de hogeschool en winkels.

Leuk kantoorpand, zeer veel uitstraling.

Prachtig kantoorpand, zeker geschikt voor de wat grotere organisaties.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!