Kantoorruimte huren Enschede, Nijverheidsstraat 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nijverheidsstraat 1 in Enschede

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 1.333 € 1.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nijverheidstraat in Enschede

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Nijverheidstraat in Enschede? Neem dan eens een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1915 en heeft een representatieve uitstraling. Het kantoorpand beschikt over vele services en faciliteiten en heeft daarnaast ook een perfecte ligging, namelijk midden in het centrum van Enschede. Met zowel de auto als het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, deze kantoorunits zijn tussen de 18 m2 en 45 m2. De kantoorkamer van 18 m2 is te huur voor slechts een maandelijks bedrag van €450,-. Huur je liever tussen deze 2 oppervlakten in? Dat kan! Er is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 29 m2, voor €750,- in de maand. Wil je gebruik maken van de kantoorruimte met een oppervlakte van 45 m2? Voor €1150,- in de maand is deze unit van jouw. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Een pantry en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Nijverheidstraat in Enschede heeft naast kantoorruimten ook een ruim aanbod van services en faciliteiten. Er is namelijk een luxe pantry aanwezig, een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jezelf en jouw collega’s. Ook is er een gescheiden toiletgroep, is de kantoorruimte 24/7 toegankelijk en maak je gebruik van razendsnel internet. En reis je met de auto naar je werkplek? Het is mogelijk om aan de achterzijde van het kantoorpand jouw auto te parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum van Enschede gelegen, alles is op een korte afstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige winkels, leuke cafés en goede restaurants. Ook is het kantoorgebouw makkelijk bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. De A35 en A1 liggen namelijk op een rijafstand van gemiddeld 10 minuten vanaf jouw werkplek. Reis je liever met de trein of bus? Op slechts een loopafstand van 4 minuten is het treinstation van Enschede gelegen, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Het grote voordeel van dit kantoorpand is de parkeergelegenheid.

Dit vind je niet snel bij een kantoorpand midden in het centrum van Enschede!

J

een kantoorruimte huren midden in het centrum van Enschede, wat een prachtig plekje!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nijverheidsstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen