Enschede, Nijverheidsstraat 1

7511 JM Enschede

5 (2)

Kantoorruimte huren aan de Nijverheidstraat in Enschede

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Nijverheidstraat in Enschede? Neem dan eens een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1915 en heeft een representatieve uitstraling. Het kantoorpand beschikt over vele services en faciliteiten en heeft daarnaast ook een perfecte ligging, namelijk midden in het centrum van Enschede. Met zowel de auto als het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk te bereiken.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, deze kantoorunits zijn tussen de 18 m2 en 45 m2. De kantoorkamer van 18 m2 is te huur voor slechts een maandelijks bedrag van €450,-. Huur je liever tussen deze 2 oppervlakten in? Dat kan! Er is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 29 m2, voor €750,- in de maand. Wil je gebruik maken van de kantoorruimte met een oppervlakte van 45 m2? Voor €1150,- in de maand is deze unit van jouw. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Een pantry en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Nijverheidstraat in Enschede heeft naast kantoorruimten ook een ruim aanbod van services en faciliteiten. Er is namelijk een luxe pantry aanwezig, een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jezelf en jouw collega’s. Ook is er een gescheiden toiletgroep, is de kantoorruimte 24/7 toegankelijk en maak je gebruik van razendsnel internet. En reis je met de auto naar je werkplek? Het is mogelijk om aan de achterzijde van het kantoorpand jouw auto te parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum van Enschede gelegen, alles is op een korte afstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige winkels, leuke cafés en goede restaurants. Ook is het kantoorgebouw makkelijk bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. De A35 en A1 liggen namelijk op een rijafstand van gemiddeld 10 minuten vanaf jouw werkplek. Reis je liever met de trein of bus? Op slechts een loopafstand van 4 minuten is het treinstation van Enschede gelegen, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Nijverheidstraat.

Nijverheidsstraat 1 Nijverheidsstraat 1 Enschede Toplocatie!

2 beoordelingen Nijverheidsstraat

Het grote voordeel van dit kantoorpand is de parkeergelegenheid.

Dit vind je niet snel bij een kantoorpand midden in het centrum van Enschede!

een kantoorruimte huren midden in het centrum van Enschede, wat een prachtig plekje!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!