Super deal

Enschede, Marssteden 70

4 (3)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Kantoorkamers

vanaf € 250 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Marssteden (Enschede-West)

Dit kantoorpand is in 1997 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 4000 m2. De bedrijven die reeds een ruimte huren zijn zeer divers, van reclame- en marketingbureaus tot detailhandelaren in kleding. Het eigentijdse kantoorpand is voorzien van energielabel B en voldoet daarmee aan de daarvoor geldende eisen.

Huurprijzen, kantoor Marssteden, Enschede

Aan de Marssteden in Enschede zijn verschillende kantoorruimtes te huur variërend van 20 m2 tot 87 m2. Je huurt het voordeligst bij een huurtermijn van ten minste 1 jaar. Ook is er in het pand een vergaderruimte aanwezig waar je als huurder gratis gebruik van kunt maken.

Marssteden: voldoende parkeergelegenheid en 24/7 toegang

Ben jij het zoeken naar een parkeerplek ook zat? Dan is dit pand iets voor jou! Aan de voorkant en achterkant van het pand zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Ook is er bij dit pand een overdekte fietsenstalling aanwezig. Daarnaast hebben huurders 24/7 toegang tot het pand en er is een ruime lobby met wachtruimte voor bezoekers. Wat het huren aan de Marssteden nog aantrekkelijker maakt is het vrije uitzicht op de natuur. Het centrum van Boekelo ligt vlakbij. Hier zijn onder andere een supermarkt, eetcafé, PostNL en bakker gevestigd.

Locatie en bereikbaarheid, Marssteden, Enschede

Dit kantoorpand aan de Marssteden in Enschede is gelegen op een businesspark met een goede bereikbaarheid. De snelweg ligt op nog geen 5 minuten rijden van de snelweg (A35). De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen en heeft een directe verbinding met Enschede Centraal.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Marssteden?

Wil jij graag meer weten over dit pand aan de Marssteden in Enschede? Plan vrijblijvend een rondleiding in en bekijk de verschillende kantoorruimtes.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Marssteden in Enschede

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Marssteden in Enschede.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3 beoordelingen Marssteden

veel ruimten nog beschikbaar in dit kantoorgebouw.

zo, hier is nog veel keuze!

Erg fijn. en volgens mij is het een perfecte locatie.

Mooie prijzen voor een goede en representatieve kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!