Enschede, Korte Haaksbergerstraat 18

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede? Stop dan met zoeken, wij hebben het perfecte kantoorgebouw voor jou gevonden! Het kantoorpand is gebouwd in 1986 en heeft een perfecte ligging midden in het centrum van Enschede. Ondanks dat het midden in het centrum is gelegen, heerst er toch een rustige sfeer in deze gezellige straat.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Deze grote kantoorunit heeft een oppervlakte van 140 m2 en is voor een maandelijks bedrag van €2850,- van jou. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik maken van onder andere de luxe vergaderruimten. Erg handig om gebruik van te maken voor een meeting of om een presentatie te geven voor klanten. Deze klanten zijn makkelijk te verwelkomen in de representatieve entree.

Een luxe pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede, heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je buiten kantoortijden om of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wil afronden. Naast dat er luxe sanitair aanwezig is, kun je ook gebruik maken van de aanwezig pantry. Deze pantry is van alle gemakken voorzien, handig om bijvoorbeeld in de middag een heerlijke lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum gelegen, dit houdt in dat alles op een korte loopafstand van jouw kantoorkamer bereikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de leuke restaurantjes en ook supermarkten zijn dichtbij, erg handig om na werktijd snel even wat boodschappen te halen. Om jouw werkplek met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen, de A35 en A1 liggen namelijk op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dat kan ook eenvoudig en snel! Het treinstation van Enschede ligt namelijk op een loopafstand van 4 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede? En ben je benieuwd hoe het kantoorgebouw er van binnen uit ziet? Twijfel niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat.

Korte Haaksbergerstraat 18 Korte Haaksbergerstraat 18 Enschede Toplocatie!

2 beoordelingen Korte Haaksbergerstraat

Midden in het gezellige centrum van Enschede, wie wil dat nou niet?

Een mooie kantoorruimte, je hebt daarnaast hier ook nog de mogelijkheid om een vergaderruimte te hurkn

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!