Kantoorruimte huren Eindhoven, Urkhovenseweg 43

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Eindhoven, Broekakkerseweg 9 min. lopen (0,7 km)
  • Treinstation Geldrop 43 min. lopen (3,5 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Urkhovenseweg 43 in Eindhoven

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Urkhovenseweg. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 534 m2. Het is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en ook de voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten te huur aan de Urkhovenseweg. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 21 m2, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €300,-. Op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 52 m2, te huur voor €700,-  in de maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en gebaseerd op een 1 jarig huurcontract. Wanneer je een kantoorkamer huurt op deze locatie heb je ook de mogelijkheid om een postadres op te nemen en je onderneming KVK in te laten schrijven. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een parkeerplaats bij het kantoorgebouw gelegen. Ook is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden na werktijd of in het weekend wil afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto. Er liggen verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ‘Eindhoven, Broekakkerseweg’ ligt om de hoek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Zakelijke kantoren in een representatief kantoorpand, niet over op te merken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Urkhovenseweg 43

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen