Kantoorruimte huren Eindhoven, Urkhovenseweg 43

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Urkhovenseweg 43 in Eindhoven

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 75 m2
  Huurprijs: € 1.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Urkhovenseweg. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 534 m2. Het is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en ook de voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte te huur aan de Urkhovenseweg. De kantoorkamer heeft een oppervlakte van 50 m2 en is te huur voor een maandelijksbedrag van €850,-. Deze prijs is inclusief servicekosten en gebaseerd op een 1 jarig huurcontract. Wanneer je een kantoorkamer huurt op deze locatie heb je ook de mogelijkheid om een postadres op te nemen en je onderneming KVK in te laten schrijven. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een parkeerplaats bij het kantoorgebouw gelegen. Ook is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden na werktijd of in het weekend wil afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto. Er liggen verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ‘Eindhoven, Broekakkerseweg’ ligt om de hoek. Het kantoorpand ligt aan de rand van Eindhoven, dichtbij een aantal prachtige natuurgebieden. Dus aan wandel mogelijkheden is er op deze locatie geen gebrek! Op loopafstand van jou kantoorkamer bevindt zich een Lidl, ideaal om even een snelle boodschap te doen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Zakelijke kantoren in een representatief kantoorpand, niet over op te merken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Urkhovenseweg 43

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen