Kantoorruimte huren Eindhoven, Torenallee 20

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Torenallee 20 in Eindhoven

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimten en werkplekken beschikbaar in modern kantoorgebouw in Eindhoven!

Het kantoorgebouw in Eindhoven aan de Torenallee beschikt over diverse vergaderruimtes, waar u gebruik van kunt maken. Ook is er een luxe loungeruimte, inclusief televisie. Hier kunt u even stoom afblazen of informeel overleggen. Daarnaast kunt u een lekker kopje koffie drinken in de koffiecorner.

Werkplekken en eigen kantoorruimten te huur

Binnen het moderne kantoorpand in Eindhoven huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huur. Het gaat qua werkplekken om flexwerkplekken, vaste werkplekken en stiltewerkplekken. De huurprijs van een werkplek is maar ?250,- per maand en een kantoorkamer huurt u al vanaf ?685,- per maand. Een kantoorruimte in dit kantoorgebouw in Eindhoven huurt u voor de lange termijn, maar het is ook mogelijk om voor een korte periode te huren.

Locatie van het kantoor in Eindhoven aan de Torenallee

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend. Met de lijnbus kunt u naar NS-station Eindhoven. Meerdere snelwegen liggen in de nabijheid, waaronder de snelweg A2 (Amsterdam ? Maastricht ? België).

Plan een gratis rondleiding bij dit kantoor in Eindhoven

Dus bent u op zoek naar een werkplek (<15m2), kantoorkamer (15-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Vette industriële uitstraling

L

Wat gaaf, die inrichting!

Echt een toffe plek om hier met je bedrijf gevestigd te zitten!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Torenallee 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen