Super deal

Eindhoven De Hurk, Noord Brabantlaan 265

5 (8)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 625 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 3.415 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven (Strijp)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven met mooie zichtlocatie over de stad? Dan ben je bij dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan, gelegen in de buurt Hurk, aan het goede adres. Een kantoorpand dat gebouwd is in 1969 en reeds gerenoveerd is. Het kantoorgebouw kenmerkt zich onder andere door haar groene omgeving, terras met lounge aan het water en het moderne karakter.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn er verschillende kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. De kantoorruimten variëren in grootte van 32 m2 tot 91 m2. Voor de ruimte van 32 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs vanaf €595,- terwijl de ruimte van 91 m2 te huur is voor €21687.- per maand. De huurcontracten zijn per 2 maanden opzegbaar. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om flexwerkplekken te huren. Deze zijn al te huur vanaf 1 dag per maand. Per dag betaal je voor een flexwerkplek €10,-.

Terras met lounge en 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte

Een groot pluspunt van dit kantoorpand aan de Noord Brabant laan in Eindhoven is het terras. Deze is compleet ingericht en voorzien van een loungeset. Het terras is direct aan het water gelegen, een prachtig uitzicht dus. Verder heb jij altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, zo hoef jij niet per se tijdens de traditionele kantooruren te werken. Verder zijn de receptionisten van dit kantoorgebouw bereid jou te ondersteunen, bijvoorbeeld door de telefoon voor je te beantwoorden of de post te verwerken. Tot slot is het mogelijk om in dit kantoorpand gestoffeerd te huren.

Locatie en bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is het pand het beste te bereiken via bushalte Eindhoven Hurksestraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Daarnaast ben je vanaf de A2, A58 en A67 binnen 10 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich in een erg gezellige omgeving met restaurants Break & Bite en Cyrano in de directe omgeving. Handig om tijdens de lunch even een broodje te eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven?

Wil jij graag met eigen ogen zien hoe sfeervol dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven is? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen. Dit kan gratis en geheel vrijblijvend door een rondleiding in te plannen.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Noord Brabantlaan in Eindhoven De Hurk

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Noord Brabantlaan in Eindhoven De Hurk.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

8 beoordelingen Noord Brabantlaan

Vaak daar geweest om te flexen, lekker rustig en prettige service!

Prima plekje zo aan het water ;)

Veel verschillende ruimtes, altijd wel een plekje te vinden om rustig te kunnen werken.

Prachtig vormgegeven kantoorgebouw + een heerlijke buitenruimte om lekker van het zonnetje te genieten tijdens de lunch.

Hele fijne werkomgeving!

Rustig maar toch vlakbij Eindhoven Centrum.

Hele fijne werkomgeving!

Rustig maar toch vlakbij Eindhoven Centrum.

Mooie kantoren!!

Goede voorzieningen en lekker veel lichtinval in de kantoorruimtes

Vet kantoorpand met dat glas! Prima services ook

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!