Kantoorruimte huren Eindhoven De Hurk, Hurksestraat 19

Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Rooijakkersstraat 8 min. lopen (0,7 km)
  • Eindhoven Strijp-S 36 min. lopen (2,9 km)
  • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Hurksestraat 19

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hurksestraat in Eindhoven (De Hurk)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Hurksestraat in Eindhoven De Hurk? Dit industriële en inspirerende kantoorpand uit 1976 heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 23.055 m2. Je huurt hier een kantoorruimte in het voormalige Philips lab waar vroeger duurtesten en ontwikkelingen verricht zijn naar de producten van Philips. Gaaf toch? Door de vele services en faciliteiten voel jij je thuis op kantoor!

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De ruimten variëren van 1900 m2 tot 21 m2. De huurprijs voor een grote kantoorruimte van bijvoorbeeld 585 m2 bedraagt €5209,- in de maand. Op zoek naar een wat kleine kantoorunit? Een oppervlakte van 234 m2 is ook beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €2281,-. Niet zo veel ruimte nodig? De kleinste kantoorkamer van 21 m2 is te huren voor €225,- in de maand. Deze kantoorruimten hebben een rauwe industriële uitstraling en worden leeg opgeleverd waardoor jij als huurder volledig de mogelijkheid hebt om het eigen te maken. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

24/7 bereikbaar, parkeerplaatsen en lunchroom

Het kantoorpand aan de Hurksestraat in Eindhoven De Hurk beschikt over vele services en voorzieningen. Zo zijn er bijvoorbeeld maar liefst 198 parkeerplaatsen aanwezig waar jij gratis je auto kunt parkeren. Bovendien is jouw kantoorruimte altijd 24/7 toegankelijk, hierdoor kun jij je eigen werktijden bepalen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een eigen lunchroom, hier kun jij gezellig samen met collega’s dagelijks genieten van een verse lunch. Buiten jouw gehuurde kantoorruimte om kun je ook gebruik maken van andere ruimten. Er zijn namelijk opslagruimten en vergader/presentatieruimten aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Eindhoven Hurksestraat en ligt op een loopafstand van slechts 7 minuten. Daarnaast bereik je met de auto vanaf de A2 in slechts 3 minuten jouw nieuwe werkplek. Deze goede bereikbaarheid maakt dat dit kantoorpand de ideale locatie is voor het organiseren van vergadering met collega’s elders uit het land.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hurksestraat De Hurk?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Hurksestraat in Eindhoven De Hurk? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Plan een rondleiding in en bekijk het kantoorgebouw met eigen ogen. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hurksestraat 19 in Eindhoven De Hurk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven De Hurk!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Een ontzettend dynamische omgeving, ik hou er van!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hurksestraat 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner