Kantoorruimte huren Eindhoven De Hurk, Hastelweg 255

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hastelweg 255 in Eindhoven De Hurk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven De Hurk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hastelweg (De Hurk)

Op bedrijventerrein De Hurk staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in 2002. Een bekend bedrijventerrein in Eindhoven waar al vele bedrijven gevestigd zijn. Onder meer huren telecombedrijven, IT-bedrijven en groothandels al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Hastelweg, Eindhoven

Het 3 bouwlagen tellende kantoorgebouw biedt momenteel meerdere kantoorruimten voor de verhuur aan. Het gaat om ruimten vanaf 135 m2. De huurprijs van deze kantoorruimte bedraagt €90,- per m2 per jaar.

Hastelweg: inrichten naar eigen wens 

In dit kantoorpand worden kantoorruimten voor de verhuur aangeboden die geheel naar eigen wens zijn in te richten. Zo kun jij kiezen voor meubilair dat perfect bij jouw onderneming past. Verder is er in het bedrijfspand een pantry aanwezig en jij als huurder hebt altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Bovendien zijn er ruim 100 parkeerplaatsen voorhanden om jouw auto te kunnen parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid, Hastelweg, Eindhoven

Deze kantoorlocatie in Eindhoven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Eindhoven Strijp-S. Deze ligt op een afstand van 2,5 kilometer. Verder is er een bushalte 700 meter van het kantoorpand gelegen. Met de auto ben je vanaf de A2 in slechts 5 minuten op kantoor. Komen er zakenpartners op bezoek en ben jij zoekende naar een locatie om gezellig te lunchen? Kies dan voor High-Tea by me. Hier kun je in huiselijke sfeer heerlijk lunchen. Ook Cafe Strijb is een echte aanrader voor een gezellige borrel.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hastelweg?

Heb jij het idee dat deze kantoorlocatie de ideale locatie is om jouw onderneming te vestigen? Kom dan eens langs om dit idee te bevestigen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Best een goede plek voor een bedrijf, alleen jammer dat het nog niet ingericht is.

H

Betaalbare huurprijs, handig om ook werkruimte in de bedrijfshal te kunnen huren

N

Goede combinatie met een zakelijk uiterlijk

V

een fijne locatie met parkeergelegenheid voor de deur.

Helaas niet de geschikte ruimte gevonden voor ons bedrijf.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hastelweg 255

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen