Den Haag Centraal Station, Waldorpstraat 17

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Waldorpstraat (Stationsbuurt)

Een werkplek nodig als beginnende ondernemer of misschien wel een kantoorruimte? Wie weet is dit kantoorpand aan de Waldorpstraat dan geschikt voor jou. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1927 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 28.119 m2. Momenteel huren al diverse adviesbureaus, reisbemiddelaars en advocatenkantoren een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Waldorpstraat, Den Haag

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur voor €290,- per werkplek per maand. Zo huur je al een kantoorruimte met 2 werkplekken voor slechts €580,-. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe lager de huurprijs. Je huurt hier in een duurzaam kantoorgebouw, het is namelijk voorzien van energielabel A. Het is in dit kantoorpand zeker een optie om flexibel te huren. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Waldorpstraat: receptie, vergaderruimte en pantry

Heb jij administratieve of secretariële ondersteuning nodig om jouw bedrijf te ontlasten? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden in dit kantoorpand. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een pantry en een vergaderruimte. Hier kun jij als huurder gratis gebruik van maken. Bovendien heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Op deze manier kun jij geheel je eigen werkdag inplannen. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken!

Locatie en bereikbaarheid, Waldorpstraat, Den Haag

Dit kantoorpand ligt op een erg strategische locatie in Den Haag. Den Haag Centraal Station ligt op een afstand van slechts 500 meter, vanaf hier is het 7 minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto? Dan bereik je het kantoorpand vanaf de A12, A4 en A13 binnen enkele minuten. Wat deze locatie ook uniek maakt, is de gezellige omgeving waarin het ligt. Tijdens de lunch kun je gemakkelijk het centrum van Den Haag binnenlopen en op zoek gaan naar een leuk café of restaurant om gezellig te lunchen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Waldorpstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand voor jouw onderneming? Dat kan! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

4 beoordelingen Waldorpstraat

Ik reis graag met het openbaar vervoer, omdat ik dan tijdens het reizen ook kan werken.

Lekker effectief! Daarom ben ik op zoek naar een pand dat vlakbij ov-punten ligt. Wat dat betreft is de locatie van dit kantoor echt ideaal!

Erg handig dat je hier maar 1 maand hoeft te huren!!

Betaalbare werkplekken te huur in dit pand in Rotterdam

Lijken me prima ruimtes om een eigen werkplek te huren, het is het overwegen in ieder geval waard.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!