Kantoorruimte huren Den Haag Binckhorst, Saturnusstraat 60

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Den Haag, Melkwegstraat 3 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Voorburg 19 min. lopen (1,4 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Saturnusstraat 60 in Den Haag Binckhorst

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Binckhorst!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Den Haag (Binckhorst)

Een kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand en ontdek alle voordelen van deze gave locatie. Naast de kantoorruimten heb je hier ook de mogelijkheid om een werkplek te huren en gebruik te maken van vele services en faciliteiten. Het grootste voordeel is de ideale ligging, namelijk vlak langs verschillende rijkswegen, zo bereik je iedere dag makkelijk en snel jouw werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar met een totale oppervlakte van 40 m2. Het is mogelijk om deze kantoorkamers gemeubileerd te huren. Erg handig wanneer je direct de kantoorruimte wilt betrekken of je niet bezig wilt houden met het interieur. Ben je niet op zoek naar een afgesloten kantoorruimte en huur je liever een werkplek? Dat kan op deze locatie ook! Je hebt hier de keuze uit een (flex)werkplek voor 5 dagen in de week voor €125,- in de maand en een vaste fulltime werkplek voor €275,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Fijne relaxruimten, een buitenterras en 24/7 toegankelijk

Het kantoorgebouw aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst beschikt over vele services en faciliteiten wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. De algemene ruimten zijn zo ingericht dat je hier zo wel formele als informele gesprekken kunt voeren. Wil  je lekker lunchen met de collega’s in de buitenlucht? Neem dan plaats op het gezellige buitenterras waar gezellige picknicktafels staan. Een ander voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, je kunt op ieder gewenst tijdstip gebruik maken van jou kantoorruimte of werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met de auto naar je nieuwe werkplek? Dan heb je mazzel! De A12, A4 en A13 zijn op korte op een korte rijafstand van slechts een paar minuten vanaf het kantoorpand gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook binnen een korte loopafstand van 5 minuten bereik jij de dichtstbijzijnde bushalte. In de nabije omgeving zijn er gezellige tentjes waar je wat kunt drinken en voor een wandeling in het park loop je zo naar het Sonnenburgh.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met het inplannen van een rondleiding en beantwoorden al je vragen. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Saturnusstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Originele indeling waarbij de industriële look van het kantoorpand gaaf wordt weer gegeven.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Saturnusstraat 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen