Kantoorruimte huren Den Haag Binckhorst, Saturnusstraat 60

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Den Haag, Melkwegstraat 1 min. lopen (34 m)
  • Treinstation Voorburg 16 min. lopen (1,2 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Saturnusstraat 60

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat (Binckhorst)

Dit karakteristieke kantoorpand is gelegen in de buurt Binckhorst. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1953 met een totale gebruiksoppervlakte van 12.464 m2. Het kantoorpand is uitermate geschikt voor workshops, evenementen en vergaderingen. Iedere verdieping en zaal heeft haar eigen stijl met bijbehorend thema.

Huurprijzen

Dit kantoorpand heeft over het algemeen een erg hoge bezettingsgraad. Momenteel is de bezettingsgraad 100%. Dit betekent dat er helaas geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Diverse bedrijven uit de branches architectuur, design, communicatie en ICT huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand. Wie weet is er binnenkort weer een ruimte vrij en wordt jouw onderneming de volgende in dit rijtje.

Multimediaruimte, lounge, dakterras

Zoals gezegd heeft iedere verdieping een eigen stijl met bijbehorend thema. Zo zijn er ruimten ingericht als een lounge, als huiskamer, zakelijk, als café of in oosterse stijl. Ook is er binnen dit kantoorpand een multimediaruimte aanwezig die voorziet in onbegrensde mogelijkheden op technisch gebied. Het dakterras van dit kantoorpand kan gebruikt worden om gezellig te borrelen of om een frisse neus te halen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is prima bereikbaar, zowel met eigen auto als met het openbaar vervoer. Treinstation Voorburg is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een afstand van 1,6 kilometer. De dichtstbijzijnde bushalte is Saturnusstraat. Vanaf jouw kantoorruimte is het slechts 6 minuten lopen naar deze bushalte. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A12 als de A4 en de A13 in minder dan 10 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je leuke restaurants als Villa La Ruche, hier kun je gezellig met collega's na werktijd een hapje eten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Saturnusstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand aan de Saturnusstraat in Den Haag? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Saturnusstraat 60 in Den Haag Binckhorst

Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

In een woord top!!

Inspirerende werkomgeving met mooie moderne inrichting.

S

Super locatie in Den Haag.

Fijne vergaderruimtes en mediaruimte. Van alle gemakken voorzien

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Saturnusstraat 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner