VERHUURD

Den Haag Binckhorst, Binckhorstlaan 36

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Haag Binckhorst!

Kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand. Het kantorencomplex bestaat uit 4 gebouwen: Centrale, Magazijn, Hangar en Kazerna. Ieder gebouw heeft een eigen uitstraling en haar eigen kenmerken. De totale gebruiksoppervlakte van deze gebouwen bedraagt 36.789 m2. Binnen deze gebouwen huur je een kantoorruimte of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Diverse bedrijven hebben zich hier al gevestigd, word jij de volgende?

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 grote kantoorruimten beschikbaar. 1 kantoorruimte heeft een oppervlakte van 133 m2, voor een maandelijks bedrag van €1219,-. Deze kantoorruimte is op dit moment leeg en kan volledig naar eigen smaak worden ingericht, denk hierbij aan een leuk kleurtje op de muur en bijpassend meubilair. De andere beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 450 m2. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang, schoonmaak en receptie

In dit kantoorpand aan de Binckhorstlaan in Den Haag maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is het kantoorpand 7 dagen per week geopend, door de week tot 22:30 uur en in het weekend tot 19:00 uur. Ook is er een receptie aanwezig, zij kunnen je dagelijks ondersteunen in verschillende taken, zoals het verwerken van de post. En houd je niet van schoonmaken? Geen probleem! Deze werkzaamheden worden hier voor jou ook uit handen genomen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand gelegen aan de Binckhorstlaan is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Haag HS en ligt op een afstand van slechts 1 kilometer. Reis je iedere dag met de auto naar je werkplek? Dan ben je het snelst op kantoor vanaf de A12. Vanaf deze snelweg is het nog maar 4 minuten rijden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte in Den Haag.

Kantoorruimte huren in Den Haag, Binckhorstlaan 36 Binckhorstlaan 36 Den Haag Binckhorst Toplocatie!

6 beoordelingen Binckhorstlaan

Dit is een mooi en bijzonder gebouw met prachtige kantoren.

Alleen jammer dat er geen flex werkplekken beschikbaar zijn, een kantoorkamer is op dit moment te groot voor mij. Ik ga het zeker onthouden voor in de toekomst!

WOW!

dat is goedkoop huren voor mij! ben namelijk net begonnen met een onderneming...

Vlakbij de a12, goede plek :)

Mooi dat er opslagruimte bij is denk dat ik hier binnenkort ga kijken!!

Veel ruimte beschikbaar in dit gebouw!

Mooie locatie en gelukkig zijn hier parkeerplaatsen aanwezig

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!