Kantoorruimte huren Den Haag Binckhorst, Binckhorstlaan 287

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Binckhorstlaan 287 in Den Haag Binckhorst

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Binckhorst!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan (Binckhorst)

Goedkoop kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag? Dat kan op deze toffe locatie in de buurt Binckhorst. Hier staat namelijk een kantoorpand uit het jaar 2001 met een totale gebruikersoppervlakte van 1281 m2. Het betreft een duurzaam kantoorgebouw dat voorzien is van energielabel A. Momenteel zijn al diverse bedrijven werkzaam in dit kantoorgebouw. Werknemers uit iedere branche zijn welkom! 

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Binckhorstlaan in Den Haag huur je tegen zeer gunstige huurprijzen. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van 210 m2. Deze grote kantoorruimte is te huur voor €975,- per maand. De huurtermijn is in overleg, maar huren vanaf 1 jaar is altijd mogelijk. 

Centrale entree en afgesloten parkeerdek 

Als huurder van dit kantoorpand maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Alle huurders komen binnen via een centrale entree. Verder beschikt het kantoorpand over een afgesloten parkeerdek, hiermee staat jouw auto altijd veilig geparkeerd. Verder is het kantoorpand voorzien van een liftinstallatie en beschikt het over een intercom installatie. Bovendien is er op de 1e en 4e verdieping een ruime keuken aanwezig, ideaal om ’s middags je lunch te bereiden.  

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Binckhorstlaan ligt in een gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Het gezellige koffietentje Haagsche Wens en de creatieve cateraar Chefs on Tour liggen beide op loopafstand. Het kantoorpand zelf kent een uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Voorburg ligt op slechts 1,8 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Zonweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto, dan is het kantoorpand het snelst bereikbaar vanaf de A12. Deze snelweg ligt op een afstand van 1 kilometer. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw aan de Binckhorstlaan? Plan dan vandaag nog een rondleiding in en kom snel een kijkje nemen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Erg fijne kantoorruimtes!

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

P

Ruimtes zien er prima uit.

Voldoende parkeergelegenheid op locatie, waard voor je geld.

M

Zeer matig kantoorpand.

Verhuurder maakt zich er makkelijk van af. Communiceert slecht, laat alleen de wc's en hal schoonmaken in plaats van de gangen en keuken zoals je zou verwachten. Het parkeerdek is helaas ook niet veilig en men doet er niks aanWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Binckhorstlaan 287

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen