VERHUURD

Den Haag Binckhorst, Binckhorstlaan 287

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Haag Binckhorst!

Kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan (Binckhorst)

Goedkoop kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag? Dat kan op deze toffe locatie in de buurt Binckhorst. Hier staat namelijk een kantoorpand uit het jaar 2001 met een totale gebruikersoppervlakte van 1281 m2. Het betreft een duurzaam kantoorgebouw dat voorzien is van energielabel A. Momenteel zijn al diverse bedrijven werkzaam in dit kantoorgebouw. Werknemers uit iedere branche zijn welkom!

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Binckhorstlaan in Den Haag huur je tegen zeer gunstige huurprijzen. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van 210 m2. Deze grote kantoorruimte is te huur voor €975,- per maand. De huurtermijn is in overleg, maar huren vanaf 1 jaar is altijd mogelijk.

Centrale entree en afgesloten parkeerdek

Als huurder van dit kantoorpand maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Alle huurders komen binnen via een centrale entree. Verder beschikt het kantoorpand over een afgesloten parkeerdek, hiermee staat jouw auto altijd veilig geparkeerd. Verder is het kantoorpand voorzien van een liftinstallatie en beschikt het over een intercom installatie. Bovendien is er op de 1e en 4e verdieping een ruime keuken aanwezig, ideaal om ’s middags je lunch te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Binckhorstlaan ligt in een gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Het gezellige koffietentje Haagsche Wens en de creatieve cateraar Chefs on Tour liggen beide op loopafstand. Het kantoorpand zelf kent een uitstekende bereikbaarheid. Treinstation Voorburg ligt op slechts 1,8 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Zonweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Kom je met de auto, dan is het kantoorpand het snelst bereikbaar vanaf de A12. Deze snelweg ligt op een afstand van 1 kilometer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw aan de Binckhorstlaan? Plan dan vandaag nog een rondleiding in en kom snel een kijkje nemen.

3 beoordelingen Binckhorstlaan

Erg fijne kantoorruimtes!

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ruimtes zien er prima uit.

Voldoende parkeergelegenheid op locatie, waard voor je geld.

Zeer matig kantoorpand.

Verhuurder maakt zich er makkelijk van af. Communiceert slecht, laat alleen de wc's en hal schoonmaken in plaats van de gangen en keuken zoals je zou verwachten. Het parkeerdek is helaas ook niet veilig en men doet er niks aan

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!