Kantoorruimte huren Den Haag Binckhorst, Binckhorstlaan 117

Bereikbaarheid
  • Bushalte Den Haag, Poolsterstraat 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Den Haag HS 18 min. lopen (1,4 km)
  • Park 8 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Binckhorstlaan 117 in Den Haag Binckhorst

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Binckhorst!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag (Binckhorst)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag Binckhorst? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Binckhorstlaan. Hier huur je in een pas geleden gerenoveerd kantoorgebouw met representatieve kantoorruimten. Er is het in het kantoorgebouw veel licht en er liggen mooie visgraat vloeren. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 13 m2 en 76 m2. Daar tussen in zijn er verschillende oppervlakten beschikbaar, bijvoorbeeld een kantoorruimte van 25 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €625,-. Huur je liever een net iets grotere kantoorunit om dat je met meer mensen bent of juist comfortabel wilt werken? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 38 m2, te huur voor €950,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 76 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1900,-. Je huurt hier met flexibele huurvoorwaarden en deelverhuur is mogelijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Luxe pantry en sociale zitjes

Het huren van een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den haag brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw, waaronder de luxe pantry. De pantry is een fijne plek waar je lekker een pakje koffie/thee kunt drinken met een collega of een verse lunch kunt voorbereiden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere leuke zitjes gecreëerd. Perfect voor zowel formele als informele gesprekken, ook bijvoorbeeld handig om gebruik van te maken als er bezoekers langs komen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is heel gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks jouw nieuwe werkplek. De dichtstbijzijnde op- en afritten van de A12, A4 en A13 zijn allemaal binnen 10 minuten rijden te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op slechts 1 minuut loopafstand bereik jij de bushalte aan de Poolsterstraat. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag (Binckhorst)?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag Binckhorst? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder met het inplannen van een rondleiding. Via SKEPP huur jij straks een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Binckhorstlaan 117

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen