Den Haag Binckhorst, Binckhorstlaan 117

Kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag (Binckhorst)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag Binckhorst? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Binckhorstlaan. Hier huur je in een pas geleden gerenoveerd kantoorgebouw met representatieve kantoorruimten. Er is het in het kantoorgebouw veel licht en er liggen mooie visgraat vloeren. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 13 m2 en 76 m2. Daar tussen in zijn er verschillende oppervlakten beschikbaar, bijvoorbeeld een kantoorruimte van 25 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €625,-. Huur je liever een net iets grotere kantoorunit om dat je met meer mensen bent of juist comfortabel wilt werken? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 38 m2, te huur voor €950,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 76 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1900,-. Je huurt hier met flexibele huurvoorwaarden en deelverhuur is mogelijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Luxe pantry en sociale zitjes

Het huren van een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den haag brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw, waaronder de luxe pantry. De pantry is een fijne plek waar je lekker een pakje koffie/thee kunt drinken met een collega of een verse lunch kunt voorbereiden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere leuke zitjes gecreëerd. Perfect voor zowel formele als informele gesprekken, ook bijvoorbeeld handig om gebruik van te maken als er bezoekers langs komen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is heel gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks jouw nieuwe werkplek. De dichtstbijzijnde op- en afritten van de A12, A4 en A13 zijn allemaal binnen 10 minuten rijden te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op slechts 1 minuut loopafstand bereik jij de bushalte aan de Poolsterstraat.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag (Binckhorst)?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Binckhorstlaan in Den Haag Binckhorst? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder met het inplannen van een rondleiding. Via SKEPP huur jij straks een kantoorruimte aan de Binckhorstlaan in Den Haag.

Binckhorstlaan 117 Binckhorstlaan 117 Den Haag Binckhorst Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!