Kantoorruimte huren Den Bosch, Victorialaan 15

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Victorialaan 15 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Victorialaan in Den Bosch

Goedkope werkplek huren aan de Victorialaan in Den Bosch? Of ben je op zoek naar een voordelige kantoorruimte vlak bij het stadion van FC Den Bosch? Dan zit je hier goed, want hier huur je een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Op deze top locatie maak je gebruik van gratis parkeerplaatsen en zijn er vele services en faciliteiten aanwezig.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 97 m2, 57 m2 en 48 m2. Voor de ruimte van 97 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1430,- inclusief alle servicekosten. De kantoorkamer van 57 m2 kun je huren voor €864,- in de maand en de unit van 48 m2 is voor een maandelijks bedrag van €735 te huren. Het zijn ruime en open kantoorunits die op de tweede verdieping van het 4 bouwlagen tellende kantoorpand is gevestigd. In overleg behoren korte en flexibele huurtermijnen tot de mogelijkheden, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn.

Pantry, Receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Victorialaan in Den Bosch, maak je gebruik van vele services en faciliteiten binnen dit kantoorpand. Denk hierbij aan de servies van de centrale receptie, die je kan ondersteunen in bezoekers ontvangen, jouw post te verwerken en telefoonaanname. Ook zijn er op de begane gerond meerdere vergaderruimten, doormiddel van een reserveringssysteem kun je hier gratis gebruik van maken. Indien gewenst kun jij je werkplek laten schoonmaken en er is een pantry aanwezig op elke verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is pal naast het voetbalstadion ‘De Vliert’ gelegen, waarin FC Den Bosch haar thuiswedstrijden speelt. Mede door deze ligging is de bereikbaarheid van jouw kantoorruimte in Den Bosch met zowel eigen- als openbaar vervoer erg goed. Snelwegen zijn namelijk snel te bereiken en treinstation 's Hertogenbosch Oost is op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Victorialaan in den Bosch?

Bent jij enthousiast en overtuigd om een kantoorruimte te huren aan de Victorialaan in Den Bosch? Neem dan gauw een kijkje in dit kantoorgebouw. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, wij plannen een rondleiding voor je in. Op deze manier kun je met eigen ogen je nieuwe werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat kunt zien.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Werken in een kleurrijke omgeving is hier zeker mogelijk.

Wat een gezelligheid en toch rustgevend, na mijn zeggen een top combinatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Victorialaan 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen