Super deal

Den Bosch, Victorialaan 15

5213JG Den Bosch

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Victorialaan in Den Bosch

Goedkope werkplek huren aan de Victorialaan in Den Bosch? Of ben je op zoek naar een voordelige kantoorruimte vlak bij het stadion van FC Den Bosch? Dan zit je hier goed, want hier huur je een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Op deze top locatie maaak je gebruik van gratis parkeerplaatsen en zijn er vele services en faciliteiten aanwezig.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 3 kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 97 m2, 57 m2 en 48 m2. Voor de ruimte van 97 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1430,- inclusief alle servicekosten. De kantoorkamer van 57 m2 kun je huren voor €864,- in de maand en de unit van 48 m2 is voor een maandelijks bedrag van €735 te huren. Het zijn ruime en open kantoorunits die op de tweede verdieping van het 4 bouwlagen tellende kantoorpand is gevestigd. In overleg behoren korte en flexibele huurtermijnen tot de mogelijkheden, uiteraard huurt u hier ook voor de lange termijn.

Pantry, Receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Victorialaan in Den Bosch, maak je gebruik van vele services en faciliteiten binnen dit kantoorpand. Denk hierbij aan de servies van de centrale receptie, die je kan ondersteunen in bezoekers ontvangen, jouw post te verwerken en telefoonaanname. Ook zijn er op de begane gerond meerdere vergaderruimten, doormiddel van een reserveringssysteem kun je hier gratis gebruik van maken. Indien gewenst kun jij je werkplek laten schoonmaken en er is een pantry aanwezig op elke verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is pal naast het voetbalstadion ‘De Vliert’ gelegen, waarin FC Den Bosch haar thuiswedstrijden speelt. Mede door deze ligging is de bereikbaarheid van jouw kantoorruimte in Den Bosch met zowel eigen- als openbaar vervoer erg goed. Snelwegen zijn namelijk snel te bereiken en treinstation 's Hertogenbosch Oost is op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Victorialaan in den Bosch?

Bent jij enthousiast en overtuigd om een kantoorruimte te huren aan de Victorialaan in Den Bosch? Neem dan gauw een kijkje in dit kantoorgebouw. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, wij plannen een rondleiding voor je in. Op deze manier kun je met eigen ogen je nieuwe werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat kunt zien.

Kantoorruimte huren Den Bosch, Victorialaan 15 Victorialaan 15 Den Bosch Toplocatie!

1 beoordelingen Victorialaan

Werken in een kleurrijke omgeving is hier zeker mogelijk.

Wat een gezelligheid en toch rustgevend, na mijn zeggen een top combinatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!