Kantoorruimte huren Den Bosch, Van Veldekekade 5

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Veldekekade 5 in Den Bosch

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 71 m2
  Huurprijs: € 800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Veldekekade in Den Bosch

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Den Bosch, maar de geschikte locatie nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Van Veldekekade en huur hier een kantoorkamer met een prachtig uitzicht op de Zuid-Willemsvaart. De locatie van dit kantoorpand is ideaal, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk ken snel jouw werkplek. Benieuwd of deze kantoorruimte iets voor jou? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het betreft een kantoorruimte van 71 m2, gelegen op de begane grond. De kantoorruimte is te vinden in een kleinschalig complex waar momenteel ook andere ondernemers in zijn gevestigd. De kantoorruimte kan ook worden gebruikt als praktijkruimte, zo zit er al een kapsalon en een yogastudio. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van slechts €800,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze vastgoedconsultants om advies!

Pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte aan de Van Veldekekade huurt in Den Bosch, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten in de kantoorruimte. Denk bijvoorbeeld aan de pantry. Een fijne plek om tussen de middag een lekkere lunch te maken voor jezelf en jouw collega’s. Daarnaast ontvang je ook een eigen sleutel en bepaal jij jouw werktijden. Of dit nu ’s avonds of in het weekend is, door de 24/7 toegankelijkheid heb je veel flexibiliteit. 

Locatie en bereikbaarheid

Den Bosch kent een gezellig middeleeuws stadscentrum, een van de oudste van Nederland. Om het kantoorpand te bereiken met de auto, ben je slechts enkele minuten onderweg. De rijksweg A2 ligt namelijk dichtbij en bereik je makkelijk via de Maastrichtseweg. Vervolgens kun je de auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het NS Station ’s-Hertogenbosch Centraal is vanaf jouw werkplek slechts 10 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Veldekekade in Den Bosch?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Veldekekade in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend wanneer je een kantoorruimte wilt huren in Den Bosch. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Veldekekade 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen