Kantoorruimte huren Den Bosch, Schout van Haestrechtsingel 160a

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schout van Haestrechtsingel 160a in Den Bosch

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schout van Haestrechtsingel in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Den Bosch, maar heb je nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Schout van Haestrechtsingel. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op een goed bereikbare locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Ben jij nieuwsgierig geraakt? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 100 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €950,-. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze bedragen namelijk per maand slechts €150,-. Je hebt de mogelijkheid om de kantoorruimte te huren met flexibele huurvoorwaarden. Benieuwd wat deze huurvoorwaarden zijn? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijkheid en parkeren

Het huren van een kantoorruimte aan de Schout van Haestrechtsingel in Den Bosch biedt naast de kantoren ook meerdere services en faciliteiten. Door deze voorzieningen wordt het huren op deze locatie zeker aantrekkelijk. Hebben jullie binnen de organisatie geen 9-tot-5-mentaliteit en werken jullie graag door totdat het af is? Dan zit je hier goed! Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw werkplek, ideaal! Reis je met de auto naar je kantoorkamer? Dan kun je deze vervolgens makkelijk en snel gratis parkeren naast het kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto reist, ben je slechts enkele minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde oprit van de rijksweg A59. Ook de A2 is vanaf hier makkelijk bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand van maar 50 meter bereik je een bushalte. Dus buslijn brengt je direct naar ’s-Hertogenbosch, Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schout van Haestrechtsingel in Den Bosch?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Schout van Haestrechtsingel in Den Bosch? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij jouw nieuwe kantoorruimte aan de Schout van Haestrechtsingel in Den Bosch.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schout van Haestrechtsingel 160a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen